Gina Pistol, confesiuni intime neașteptate despre începuturile relației cu Smiley

Alida Enache

A învățat-o lecția răbdării, s-a strecurat în inima ei și a rămas acolo pentru totdeauna! Gina Pistol a făcut confesiuni intime și de-a dreptul surprinzătoare despre începuturile relației cu Smiley în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu. Nimeni nu știa aceste lucruri despre cei doi porumbei.

Gina Pistol (42 ani) și Smiley (39 de ani) au început să se afișeze în fața publicului cu scurt timp înainte de a deveni părinți împreună, însă relația lor a început, de fapt, în urmă cu șapte ani. Cei doi amorezi au preferat să păstreze discreția foarte mult timp, motiv pentru care nici nu se cunosc prea multe lucruri despre începuturile poveștii lor de iubire.

Chiar și așa, spre deliciul publicului, prezentatoarea de la "Chefi la cuțite" a făcut, în sfârșit, confesiuni intime despre momentul în care l-a cucerit pe tatăl fiicei sale. Ea și-a deschis sufletul în fața lui Horia Brenciu în cadrul podcast-ului "LUCRURI SIMPLE" și, fără nicio urmă de îndoială, a ieșit un episod pe cinste.

"M-a atacat psihologic"

Începutul relației cu Smiley nu a fost deloc ușor, după cum chiar Gina Pistol declară. Cântărețul este o persoană introvertită și cu greu lasă oamenii să se apropie de el și să-l cunoască cu adevărat.

„Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine.

Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intre în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării”, a povestit vedeta.

Imagine cu Gina Pistol și Smiley în timp ce se uită unul la celălalt

Primul an a fost mai greu, într-adevăr, însă momentul în care prezentatoarea TV l-a cucerit pe Smiley este de-a dreptul simpatic. Deși nu mai gătise niciodată gomboți, și-a dorit să o facă pentru partenerul ei și astfel a intrat în inima lui pentru totdeauna.

„Facem 7 ani la anul, în martie (n.r. – de relație). Se împacă bine cu felul meu de a fi și asta am apreciat cel mai mult la Andrei. Înainte să încep relația cu el eram eu așa… mă gândeam oare o să găsesc pe cineva ca mine? Și aveam o discuție cu Dumnezeu: să fie omul potrivit pentru mine. Să fie om bun și să fie bun pentru mine. Și uite că… a făcut bine.

Noi vorbeam, ne recomandam filme, înainte să fim împreună. Îi dădeam memeuri funny și îl făceam să râdă. Eram cu o prietenă și mâncam gomboți și îi trimit o poză și zice: «Mamă, ce poftă am!». Zic: «Vrei să îți fac? Când mă întorc în București, îți fac». Zice: «Da». Zic: «Mamă, gata, l-am agățat».

A fost prima dată când am făcut gomboți. A venit la mine, am pus Depeche Mode și am stat vreo trei ore să mâncăm gomboți. Pe urmă trebuia să plece și a plecat, dar s-a mai întors”, a mai mărturisit ea.

Amintim că Gina Pistol și Andrei Tiberiu Maria, căci acesta este numele real al lui Smiley, au devenit părinți pentru prima oară în 9 martie 2021. Pe fiica lor o cheamă Josephine Ana.

Citește și: Viciul care era să-i distrugă viața lui Mihai Trăistariu. Mulți români i-au căzut pradă

Surse foto: Facebook, Instagram

Surse articol: Libertatea, Elle, Ziare

Articolul urmator Gina și Smiley, confesiuni intime la podcastul lui Gabriel Fereșteanu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.