Viciul care era să-i distrugă viața lui Mihai Trăistariu. Mulți români i-au căzut pradă

Viciul care era să-i distrugă viața lui Mihai Trăistariu. Mulți români i-au căzut pradă

Ramona Jurubita

Mihai Trăistariu (43 de ani) este un artist care a știut să se reinventeze și să țină pasul cu lumea în continuă schimbare. A ajuns extrem de cunoscut odată cu lansarea piesei „Tornero” (2006) și va rămâne pentru totdeauna o legendă a muzicii românești. Dar nu a fost mereu la fel de conștient de binecuvântările pe care le-a primit de la viață și a avut momente în care a risipit banii câștigați din propria muncă.

UPDATE 26 iulie: După o perioadă grea din punct de vedere financiar, Mihai Trăistariu se simte din nou eliberat. A reușit să scape din strânsoarea datoriilor și se bucură de un nou început, care îi dă încredere să viseze departe și să facă planuri de viitor. Această experiență neplăcută, care a durat ani buni, l-a făcut să își dea seama că de acum înainte trebuie să fie mai chibzuit și să facă și ceva economii. Iată ce confesiune le-a făcut urmăritorilor săi din mediul online:

„Știrea zilei e următoarea : AM SCĂPAT DE DATORII !!!
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Sunt cel mai fericit om de pe Pământ !
Am achitat azi ultimii 62.000 de RON ... la bancă !
❤️❤️❤️
Pentru prietenii mei de pe Facebook, care nu sunt la curent cu situația mea ...
Împrumutasem în octombrie 2019 ... 5 miliarde de lei vechi de la bancă.
500.000 RON
M-a prins pandemia peste 5 luni.
Mi-am vândut casa în care am locuit 20 de ani.
Am mai dat atunci din datorii.
❤️❤️❤️
Am mers cu ratele până azi ... când sunt complet reabilitat financiar !
O iau de la zero, cum s-ar zice !!!
Am achitat tot !
❤️❤️❤️
P. S. : În continuare, pașii sunt următorii ...
Sunt mega chibzuit și încep să strâng bani pentru un teren.
Vreau să mă mut la țară, la pădure, la liniște.
La curte. Tot în județul Constanța.
Durează și costă !
Dar ... #îndrăznesc !
O să caut un mega teren extravilan și o să trec o porțiune în intravilan.
🙏🙏🙏❤️❤️❤️🤣🤣🤣🙈🙈🙈😘😘😘”

-----------

Știrea inițială 

Într-un interviu recent acordat pentru Impact, artistul a povestit despre un viciu care ar fi putut să-i distrugă cariera și chiar viața. Din fericire, s-a oprit la timp și nu a căzut pradă acestei dependențe.

Vrei să știi despre ce este vorba și cum a fost la un pas de a pierde tot ce a strâns din muzică? Mai jos găsești confesiunile lui despre momentele în care a realizat cât de important este să prețuiască fiecare ban muncit.

A fost la un pas de a pica în patima jocurilor de noroc

Dacă nu conștientiza la timp cât este de greșit să irosească banii în asemenea mod, avea toate șansele să piardă încasările obținute în urma lansării unor melodii de succes precum „Tornero”, „Cât de frumoasă ești”, „Banii și fetele”, „Banana”.

„Am câștigat doar o dată, cam 400 de lei, am jucat de vreo zece ori toată viața. Dar nu-s adeptul să joc, prefer să muncesc, să-mi număr banii, să-mi plătesc taxele la ANAF și să dorm liniștit.”, a spus el pentru sursa menționată anterior.

Cine l-a făcut pe Mihai Trăistariu să stea departe de jocurile de noroc

S-a trezit la timp din euforia creată de câștig și a realizat că doar banii munciți reprezintă un venit sigur. Unul dintre frații lui i-a oferit cel mai bun exemplu de „așa nu”, după ce a investit sume colosale în jocurile de noroc și s-a îndatorat până peste cap. Cântărețul a dezvăluit un detaliu despre Vasile, care este pictor și locuiește în Piatra Neamț. Iată ce a povestit pentru Impact:

„Frati-miu, pictorul, care are o doagă lipsă și el, ca mine, și ca orice artist, a împrumutat bani de la bancă și a jucat 100 de milioane de lei vechi, credea că dacă pierde de câteva ori, până la urmă va și câștiga. Normal că i-a pierdut pe toți și că a rămas și cu ratele la bancă, deci, în loc să câștige, a mai pierdut, a înapoiat mai mulți.”

Ce impact a avut pandemia asupra situației lui financiare

Un alt factor care i-a schimbat gândirea și l-a făcut să devină mai înțelept și mai calculat când vine vorba de situația financiară a fost pandemia. Se pare că viața lui arată diferit acum și chiar a ajuns să încaseze mai mulți bani ca înainte, fiindcă și-a multiplicat sursele de venit.

„În pandemie, m-am schimbat, în primul an fost terorizat de ideea că nu mai pot face bani din muzică, am devenit mai afacerist, m-am ocupat de școala de muzică, dar am și închiriat și garsonierele de la mare.
Deci, am încă două surse de venit, din care îmi asigur traiul. Pandemia mi-a făcut un bine, m-a izbit cu capul de pereți. Acum produc lunar bani și nu mai duc grija lor niciodată. Pandemia a schimbat lumea.”, a mai spus el în cadrul aceluiași interviu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

În copilărie nu a avut de toate, dar a fost fericit

Mihai Trăistariu știe și cum e să nu ai de toate, pentru că provine dintr-o familie fără posibilități materiale. Mai are o soră pe nume Geanina și doi frați, Constantin și Vasile. Primul exemplu de chibzuință i l-au dat chiar părinții săi, care se descurcau să îi hrănească pe toți patru, deși nu câștigau mulți bani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

„Am avut o copilărie fericită, deși am fost săraci, mama și tata munceau, dar tot nu ne ajungeau banii, eram șase guri la masă. Totul era economic, mâncam mulți cartofi, știu că făceau rădăcini prin saci, dar și fasole, la greu.
Nu am suferit, cred că așa era de fapt la toată lumea, nu vreau să mă victimizez. Acum sunt însă alte situații, sunt diferențe, sunt oameni cu bani sau fără, iar eu mi-am făcut o situație financiară bună, la ora asta nu mai sufăr. Sunt chibzuit, știu să fac și economii, nu fac excese.”, a mai spus artistul.

În prezent, se ferește de relațiile din interes

O altă metodă de a-și păstra averea intactă este grija pe care o are atunci când vine vorba de persoanele cărora le dă voie să se apropie de el. Cântărețul a avut momente în care a simțit că femeile îl doreau pentru bani și într-un interviu mai vechi a povestit cum i-a crescut numărul de pretendente după ce s-a aflat că are bani și deține mai multe proprietăți.

„De scris îmi scriu, pretendente am, nu am avut probleme din astea. Probabil își fac speranțe că cine știe ce oi avea, acum că am dat-o cu case, cu apartamente, s-au înmulțit puțin cererile. Dar și eu sunt mai precaut.”, a mărturist.

Indiferent de situație, s-a descurcat de fiecare dată, iar acum a ajuns unde și-a dorit. Are stabilitatea financiară la care mulți doar visează și nu îi lipsește nimic, dar și munca este pe măsură. 

Citește și: Dependența care o ajută pe Lidia Buble să arate perfect. Face asta de peste trei ani de zile

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: ImpactRetetesivedeteRomaniatv

Articolul urmator
Drama din viața lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut logodnica într-un teribil accident de mașină și a fost considerat vinovat de către familia viitoarei lui soții
Drama din viața lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut logodnica într-un teribil accident de mașină și a fost considerat vinovat de către familia viitoarei lui soții
Ce felina de prada esti?
Incepe quiz
Ce felina de prada esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.