Gina Pistol, reacție fermă, tăioasă și neașteptată la adresa celor care o critică

Gina Pistol, reacție fermă, tăioasă și neașteptată la adresa celor care o critică

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

De când a devenit mămică, pe 9  martie, Gina Pistol nu mai este atât de prezentă ca înainte în online. Cum este și de înțeles. 

Ei bine, în ultima zi din luna martie și-a făcut puțin timp liber pentru a adresa câteva cuvinte urmăritorilor ei și pentru a-i pune, măcar pe scurt, la curent cu noutățile ei. 

Gina Pistol story pe Instagram

„Fața mea după ce am dormit 5 ore… 5 ore legate. De ce am specificat că am părul spălat? Pentru că acum nu mai pot să fac duș spontan și să zic hai că spăl și părul. trebuie să fac programare. Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care sunt trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Poate pentru tine va fi mai ușor, eu spun din punctul meu de vedere și multe femei au trecut prin asta, doar puține vorbesc despre asta. Na, că o spun eu” - și-a început confesiunea proaspăta mămică.

Citește și Smiley dă tot din casă! A dezvăluit, în premieră, cele mai mari secrete din relația cu Gina Pistol

„E dureros când plânge și nu știi ce să faci și cumva toate lucrurile m-au epuizat psihic și fizic. Mare noroc am cu Andrei pentru se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și linișit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj să-mi spună 'am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil'? Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă! Pentru fiica mea voi face tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră” - a concluzionat Gina, punând punctul pe "i" acolo unde multe vedete au ales să nu o facă, poate de teama de a nu stârni controverse și a nu pierde din fani.

Surse foto: Capturi Instagram Story GINA PISTOL

Articolul urmator
Decizia neașteptată luată de Cristina Cioran! Vedeta va sărbători Crăciunul alături de tatăl fetiței sale
Decizia neașteptată luată de Cristina Cioran! Vedeta va sărbători Crăciunul alături de tatăl fetiței sale
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.