Smiley dă tot din casă! A dezvăluit, în premieră, cele mai mari secrete din relația cu Gina Pistol

Smiley dă tot din casă! A dezvăluit, în premieră, cele mai mari secrete din relația cu Gina Pistol

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Smiley și Gina Pistol se pregătesc, de ceva luni bune, intens de venirea pe lume a fiicei lor, eveniment care va avea loc chiar în această săptămână.

Până atunci, cel mai de succes solist al României, a decis să dea un pic din casă, în stilu-i caracteristic, în cadrul show-ului online  ”8, 8 și ceva, FIX”.

Sursa foto Instagram Smiley

”În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs. Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită ”

 

Cum crede el că îi va fi viața după venirea pe lume a micuței lui? ”Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul. Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul. Și dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată, am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: de unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?”

 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Denisa Tănase dă din casă: totul despre relația perfectă pe care o are cu soțul ei
Denisa Tănase dă din casă: totul despre relația perfectă pe care o are cu soțul ei
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.