Hainele lui Beyonce au ajuns piese de muzeu

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dupa numeroase premii Grammy castigate pe merit si cateva statui din ceara realizate dupa chipul si asemanarea ei, Beyonce nu a putut sa refuze oferta  muzeului The Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, USA de a-si transforma costumatiile de scena si hainele din videoclipuri in piese de colectie.

Reprezentantii muzeului au anuntat ca mai multe tinute pe care vedeta le-a purtat atat la prestatia ei din cadrul evenimentului sportiv Super Bowl de anul trecut, cat si piesele pe care le-a etalat in cele mai celebre clipuri muzicale, vor fi expuse in sectiunea "Legends of Rock" a muzeului incepand de maine.

Printre piesele care se vor alatura costumatiilor celebre purtate de Michael Jackson, David Bowie sau Bruce Springsteen, se numara body-ul negru pe care Beyonce l-a purtat in videoclipul piesei "Single Ladies", precum si una dintre tinutele sale de la Super Bowl 2013. Nu lipsesc nici pantofii aurii si rosii din clipul "Sweet Dreams", respectiv "Crazy in love", celebra manusa robotizata din "Single Ladies", dar si cateva outfituri pe care le-a purtat in cadrul evenimentelor.

Desi Beyonce ar fi primit dreptul de a-si transforma hainele in piese de muzeu abia in anul 2022, reprezentantii muzeului au considerat ca asteptarea nu-si mai are rostul. Potrivit administratorului The Rock and Roll Hall of Fame, Meredith Rutledge-Borger, acestia o "curteaza" pe Beyonce de foarte mult timp: "Numai cand ne gandeam la tot ce a fost capabila sa realizeze pana in prezent in industria muzicala, ne-am spus ca cel mai bine ar fi sa ii oferim ocazia de a-si expune piese vestimentare in sectiunea "Legends of Rock" a muzeului".

Managerul lui Beyonce a marturisit ca vedeta s-a simtit de-a dreptul onorata de propunerea muzeului si a acceptat fara ezitari: "Pentru un artist, o asemenea ocazie de a-si expune diverse haine sau accesorii personale in acelasi loc in care se afla obiectele idolilor unei intregi omeniri, este un lucru maret".

Dar se pare ca nu numai Beyonce s-a bucurat de un asemenea privilegiu. Muzeul The Rock Hall a anuntat ca va mai lansa in curand expozitia "Right here, right now", unde se vor regasi obiecte care au apartinut celor mai faimosi artisti ai momentului, precum Bruno Mars, Rihanna sau Lady Gaga.

Articolul urmator Povestea de viață a lui Chris Appleton. Cum a ajuns stilistul preferat al vedetelor de la Hollywood

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.