Horia Brenciu are un frate secret. Cum arată acesta și care este relația dintre cei doi

Horia Brenciu are un frate secret. Cum arată acesta și care este relația dintre cei doi

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Horia Brenciu este cunoscut publicului larg, în mare, prin prisma carierei sale și de-a lungul anilor a preferat să nu facă publice amănunte despre viața lui personală.

Astfel că nu multă lume știe și faptul că prezentatorul TV are un frate, frate despre care evită să vorbească atunci când este intervievat și care activează tot în domeniul artistic.

Între Horia Brenciu, în vârstă de 48 de ani și fratele lui, Marius Brenciu, este o diferență de numai un an. Au fost crescuți doar de tatăl lor la Brașov, cu multe sacrificii, și au trăit la limita sărăciei. Mama lor, Marinela Brenciu, i-a părăsit prematur din cauza unei boli crunte, pe când Horia Brenciu avea doar 11 ani, iar Marius Brenciu 10.

Sursa foto: Facebook / Captură YouTube

"Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite datorii pe care le avea mama. (...) Tata s-a ocupat cât s-a putut de educație și el era bucătarul în casă. La Brașov nu numai că nu se găsea nimic (n.r. alimente), dar și cozile erau de la 2,3,4 dimineața și se mai și stingea lumina.", a declarat Horia Brenciu, conform revistei Viva!

Anii au trecut, iar cei doi frați au mers pe drumuri separate. Însă dragostea pentru muzică a fost cea care i-a unit întotdeauna. Marius Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți tenori la nivel internațional și a fost comparat chiar cu faimosul Luciano Pavarotti. A cântat de-a lungul anilor cu orchestre filarmonice din toată lumea, în orașe precum Berlin, Bruxelles, București, Paris, Lisabona, Monte Carlo, ș.a.m.d.

Deși Horia Brenciu a mărturisit că fratele său a fost cel care l-a îndemnat să ia lecții de piano și canto și să facă primii pași în această meserie, în prezent relația dintre ei este aproape inexistentă. Horia Brenciu nu ține deloc legătura cu fratele său, care locuiește acum în Berlin, însă a ținut să îi ureze în public "la mulți ani", cu ocazia zilei sale de naștere, ce a avut loc pe data de 15 noiembrie.

Citește și: Horia Brenciu, imagine emoționantă alături de tatăl său

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

"Într-o lume deznădăjduită, familia reprezintă adevărata ancoră pentru sufletele noastre. De aceea, vrea să vă vorbesc despre Marius Brenciu, fratele meu. S-a născut astăzi, cu 47 de ani în urmă. Lui îi datorez faptul că am studiat pian și apoi canto și tot lui îi creditez admirația mea pentru operă și operete. Marius este tenor, fiind o voce cunoscută în multe colțuri ale lumii. Detestă când vorbesc despre el. Am pus asta, de fiecare dată, pe seama modestiei lui exacerbate. Mau, te iubesc! La mulți ani frumoși și sănătoși, oriunde ai fi!", a fost mesajul lui Horia Brenciu de pe Instagram, la care a alăturat și o fotografie cu fratele său.

Motivul pentru care nu își vorbesc

Horia Brenciu a mărturisit în trecut care este motivul pentru care nu vorbește în prezent cu fratele său, dar și cum a decurs ultima lor întâlnire.

"Pentru că el a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat.", a declarat Horia Brenciu, conform sursei citate. 

Surse articol: Playtech / Impact / Viva!

Sursa foto principală: Facebook / Captură YouTube

Surse foto: Facebook, Captura YouTube

Articolul urmator
Hoții din „Singur acasă”. Cum arată acum cei doi actori
Hoții din „Singur acasă”. Cum arată acum cei doi actori
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.