I s-a schimbat viata peste noapte după ce a postat un clip pe Facebook! Află-i povestea!

Eugenia Dinescu, redactor

Nu conduce un Millennium Falcon, ci un SUV, şi nici nu vine dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, ci din Dallas, Texas.  Candace Payne (37 de ani) este noua senzaţie a internetului, după ce a devenit celebră în urma unui clip în care poartă o mască de Chewbacca, unul dintre cele mai iubite personaje din „Star Wars”.

Candace Payne şi-a dorit să împărtăşească entuziasmul produs de achiziţia unei măşti de Chewbacca, care emite răgetul celebrului wookiee, înainte de a fi „confiscată” de cei doi copii ai săi. Însă, în momentul în care a probat masca şi a observat reflexia în oglindă, Candace a izbucnit în hohote de ras, degajând un optimism contagios. Cu aproape 150 de milioane de vizualizări până în acest moment, înregistrarea a devenit cel mai urmărit clip live din istoria Facebook şi a transformat-o pe mămica în vârstă de 37 de ani într-un fenomen viral. Sute de mii de oameni urmăresc acum postările lui Candace, însă, în momentul publicării clipului, femeia originară din Texas număra doar câteva sute de followeri.

Despre motivul care a determinat-o să realizeze clipul, Candace le-a mărturisit reporterilor BuzzFeed News: „Sunt o mamă casnică şi m-am gândit că nu am cui să împărtăşesc acest lucru acum. Am vrut să îl pun pe Facebook, astfel încât o parte din familie şi câteva dintre prietenele mele, mame casnice, să se poată bucura alături de mine.”

Candace Payne se bucură de o săptămână plină în urma succesului viral pe care l-a înregistrat. Simpatica mămică a fost invitată în emisiunea lui James Corden, „The Late Late Show”, unde avut ocazia să îl întâlnească pe regizorul celui mai nou film din seria „Star Wars”, J.J. Abrams. Mai mult, însuşi Peter Mayhew, actorul care îl interpretează pe Chewbacca, i-a transmis un mesaj în care îi oferă invitaţii pentru toată familia în cadrul unei convenţii dedicate Star Wars, unde vor avea şansa de a-l cunoaşte.

Surprizele au continuat pentru Candace şi a doua zi, când producătorii măştii i-au trimis mai multe exemplare, pentru toţi membrii familiei sale, dar şi o mulţime de alte jucării din universul creat de George Lucas.

Însă cele „15 minute de celebritate” continuă pentru Candance. Zilele trecute, ea a fost invitată în campusul Facebook, reţeaua socială care a transformat-o într-un fenomen online. Creatoarea celui mai urmărit video live din istoria Facebook s-a bucurat de o surpriză pe măsură, petrecând o zi întreagă alături de Chewie. Se pare că, de această dată, wookiee-ul chiar a câştigat!

Spotaneitate, umor, autenticitate: care crezi că a fost reţeta succesului pentru Candace? Spune-ne părerea ta în secţiunea dedicată comentariilor!

Articolul urmator Povestea tragică de viață a Gloriei Estefan

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.