Îl mai ții minte pe Valentin Rupiță? A ajuns de nerecunoscut la 59 de ani! Uite cum arată azi, după ce a slăbit enorm

Îl mai ții minte pe Valentin Rupiță? A ajuns de nerecunoscut la 59 de ani! Uite cum arată azi, după ce a slăbit enorm

Alida Enache

Valentin Rupiță de la „Chestiunea Zilei“ este de nerecunoscut! Actorul a slăbit 25 de kilograme în jumătate de an după ce mai dăduse jos încă 38 de kilograme în trecut. Acum, la cei 59 de ani ai săi, se simte mai bine ca oricând, atât fizic, cât și psihic, mai ales că a scăpat de un al cincilea stent la inimă.

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Vali Rupiță a făcut dezvăluiri emoționante în legătură viața sa de acum. El a povestit că motivul pentru care a hotărât să facă această schimbare radicală este unul simplu: frica. În trecut, s-a confruntat cu multe probleme de sănătate din cauza greutății sale.

Imagine cu Valentin Rupiță pe stradă, printre copaciSursa foto: Facebook

„Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândești, îți dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta.”, a mărturisit artistul.

De asemenea, actorul și-a găsit doza de motivație în nepoțica lui, de care acesta vrea să aibă grijă în continuare, ea având cinci ani.

„Unul dintre motivele principale este nepoțica mea, care, pe 5 aprilie împlinește cinci ani și trebuie să mă țin în continuare de educația ei.”, a mai adăugat el.

Imagine colaj cu o fotografie cu Valentin Rupiță când era gras și una cu el slabSursa foto: Facebook/Facebook

Pentru a obține aceste rezultate incredibile, Valentin Rupiță a urmat cu strictețe o dietă recomandată de un medic nutriționist. Mai mult, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață și a renunțat și la fumat de peste 600 de zile. Pentru a se menține în formă, actorul mănâncă fructe de trei ori pe săptămână și nu mai folosește liftul din blocul în care locuiește.

Imagine cu Vali Rupiță când avea 500 de zile fără fumat1 Noiembrie 2021 - 500 de zile fără fumat

Sursa foto: Facebook

„Acum mănânc de trei ori pe săptămână fructe. Eu stau la etajul 4 și urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârșitul lui aprilie și mi-a spus că nu îmi mai pune stent. Am deja patru și trebuia să mi-l pună pe al cincilea. În 96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme. Sunt 600 și ceva de zile de când nu mai fumez. Cel mai mult am slăbit 38 de kilograme, de frică să nu mă operez pe coloană, asta mă păștea din cauza greutății mele. Însă am mai avut «abateri», am mai luat câteva kilograme. Însă mă simt extraordinar de bine așa cum sunt acum”, a mai zis vedeta.

Tot în cadrul emisiunii lui Măruță, actorul a mai povestit că urmează să-și împlinească cel mai mare vis al său la sfârșitul acestei luni, după 17 ani de așteptare.

‘’La sfârșitul acestei luni mi se va împlini visul meu de-o viață, voi da drumul la televiziunea romilor, care se va numi PRP TV. De 17 ani aștept acest moment”, a mărturisit el.

Valentin Rupiță este un actor de renume, care a devenit celebru prin intermediul emisiunii „Chestiunea Zilei“, grație lui Florin Călinescu. De asemenea, el a mai jucat și în faimoasele telenovele românești Inimă de țigan“, „Numai iubirea“, „Regina“, „State de România“ de pe Acasă TV.

Citește și: Ce se întâmplă cu mult îndrăgita casă a Mărioarei Murărescu, la opt ani de la moartea ei

Surse articol: Click, Libertatea, Playtech

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Cum arată mama lui Mario Fresh. Femeia are 50 de ani și a făcut furori cu o apariție pe rețelele sociale
Cum arată mama lui Mario Fresh. Femeia are 50 de ani și a făcut furori cu o apariție pe rețelele sociale
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.