Nu Skin

Îl recunoști pe puști? Acum este unul dintre cei mai iubiți bărbați din România!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Crezi că poți să îl recunoști? Puștiul timid din imagine este în prezent unul dintre cei mai îndrăgiți și iubiți bărbați din România. A împlinit recent vârsta de 40 de ani și are o carieră fructuoasă în domeniul showbiz-ului.

Află despre cine este vorba și ce face în prezent, în galeria foto!

S-a născut într-o familie modestă

S-a născut într-o familie modestă

Dani Oțil s-a născut la Reșița, pe 24 august 1980. A crescut într-o familie modestă, alături de mama, tatăl și fratele său, Dorin Oțil. Prezentatorul TV a mărturisit în trecut că a avut o copilărie modestă și s-a luptat cu multe neajunsuri. Totodată, el nu a uitat deloc de unde a plecat și este recunoscător în fiecare zi pentru tot ce i-a oferit viața.

"Când sunt la pământ, pentru că uneori intervine oboseala, de foarte multe ori mă gândesc la locul de unde am plecat. Eu vin dintr-o familie modestă, iar acum am o maşină absolut superbă cu care merg la curse, am mecanici, am un buget, am un combinezon cu numele meu, adică trăiesc o poveste grozavă.", a declarat Dani Oțil, conform Adevărul.

 Sursa foto: Pinterest

S-a ambiționat să își depășească limitele

S-a ambiționat să își depășească limitele

Deși a trecut prin multe momente grele, viața l-a învățat pe Dani Oțil să nu renunțe niciodată la a-și urmări visele. Prezentatorul TV avea țeluri mari, încă din anii copilăriei, însă mărturisește că, deseori, se culca flămând. Toate acele clipe dificile i-au conturat personalitatea de acum și l-au transformat într-un bărbat puternic și apreciat.

"Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând, făceam două-trei antrenamente pe zi la sport şi mi-era tot timpul foame, dar mai ales mi-era poftă de ceva dulce. Mi-aduc aminte şi acum cum mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată prin geam şi nu ştiam când o să o mănânc. Acum am un om care îmi aduce cafeaua în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră, cu fix aceeaşi cantitate de zahăr şi atunci nu m-ar bate Dumnezeu să zic că nu am chef de muncă?", a declarat Dani Oțil, conform Adevărul.

Sursa foto: Instagram

Are o legătură specială cu mama lui

Are o legătură specială cu mama lui

"Nimeni nu e ca mama" - spune o vorbă din popor, iar Dani Oțil cu siguranță este de acord. Prezentatorul TV are o relație foarte bună cu mama lui, iar în trecut chiar a povestit că a fost un copil mămos, chiar dormind alături de părintele său până la vârsta de 15 ani. "Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani și nu prea adormeam decât dacă o țineam de lobul urechii", a dezvăluit Dani Oțil, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: Pinterest

Începuturile carierei

Începuturile carierei

A început să muncească încă de la vârsta de 17 ani, iar părinții lui nu i-au putut susține financiar studiile la Facultatea din Timișoara. Dani Oțil a fost mereu atras de domeniul media, iar în anul 1995 era realizator radio și modera emisiuni pentru tineri. A lucrat la mai multe posturi de radio din Timișoara, urmând ca mai apoi, alături de prietenul său din copilărie, Răzvan Simion, să se angajeze în trustul în care lucrează și în prezent, de mai bine de 13 ani.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Instagram, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta