Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Îl recunoști pe puști? Acum este unul dintre cei mai iubiți bărbați din România, un familist convins cum rar mai există...

Cristina Gherghina

Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, dar nu toată lumea l-ar putea recunoaște în pozele din copilărie. Ziua Copilului este un prilej de bucurie nu numai pentru copii, dar și pentru adulții care vor să își amintească cu drag de vremurile în care grijile păreau departe. 

Exact acest lucru l-a făcut și omul de radio, Mihai Morar, care, dorind să le satisfacă curiozitatea fanilor săi, a scos din cutiuța cu amintiri o poza cu el din copilărie. 

Așa cum era de așteptat, fanii au apreciat postarea, dar mai ales textul emoționant care însoțește poza. 

„Super spus Mihai... Tuturor copiilor tot binele din lume ! Eu mereu am zis asta... Dacă mai avem și puțin suflet de copil e și mai bine... La mulți ani, copii mici și mari...”, a fost unul din comentariile primite din partea internauților.

"Până îs părinţii vii mai suntem încă copii."

"Până îs părinţii vii mai suntem încă copii."

Aceasta este una din amintirile dragi pe care Mihai Morar le păstrează în sufletul său. Prezentatorul a făcut publică această poză din copilărie în care se află un Mihai mult, mult mai tânăr, de vremea când nu știa cât de celebru va deveni. 

Mesajul emoționant care a însoțit poza a fost postat cu prilejul zilei de 1 Iunie: "Până îs părinţii vii mai suntem încă copii".

Sursă foto: Facebook 

A visat dintotdeauna să ajungă prezentator la radio

A visat dintotdeauna să ajungă prezentator la radio

Despre copilăria sa nu se știu prea multe detalii, însă, într-un interviu, Mihai Morar a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să ajungă prezentator la radio, însă nu și la TV. 

Pe vremea când se afla în clasa a VI-a, Mihai Morar obișnuia să scrie editoriale politice pe care le trimitea la ziarele centrale. A debutat în lumea media cu ajutorul Ralucăi Moianu, prima persoană care a crezut în visul său. După aproximativ un an de zile, aceasta l-a făcut pe Mihai Morar responsabil cu matinalul de la Radio Contact. 

Sursă foto: Facebook 

Aproape 16 ani de Radio Zu

Aproape 16 ani de Radio Zu

 Anul acesta se vor împlini 16 ani de când Mihai Morar și Daniel Buzdugan prezintă matinalul împreună la Radio Zu. 

Cei doi nu sunt doar colegi de muncă, ci și prieteni foarte buni. Cu ocazia a 10 ani de Radio Zu, Daniel Buzdugan i-a făcut cadou lui Mihai Morar o brățară pe care scrie UNA IN PERPETUUM ( Împreună pentru todeauna n.r.).

"ÎMPREUNĂ PENTRU TOTDEAUNA. Pentru că unii nu pot întelege că succesul în radio nu e despre vorbe și glume, ci despre chimie și prietenie", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Radio Zu.

Sursă foto: Facebook 

Declarații emoținante despre părinții săi

Declarații emoținante despre părinții săi

Mihai Morar are o relație specială cu părinții săi și postează poze în compania lor de fiecare dată când are ocazia. Petrec vacanțele împreună și, evident, bunicii vin periodic să își viziteze nepoatele. 

În postările sale de pe rețelele de socializare, Mihai Morar îi îndrumă pe toți să își respecte și să își prețuiască părinții. 

"Să construieşti un oraş pe apă, într-un loc în care pare imposibil să construieşti un oraş, e curată nebunie. Aproape la fel de mare nebunie ca şi a zidi o familie în timpuri în care pare imposibil să zideşti o familie", a scris Mihai Morar la un moment dat pe Facebook. 

Sursă foto: Facebook 

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta