Ileana Badiu, mai sinceră ca oricând! "Mă interesează să fac bine cât mai mult, să iubesc cât mai mult și să dăruiesc cât mai mult"

Ileana Badiu, mai sinceră ca oricând! "Mă interesează să fac bine cât mai mult, să iubesc cât mai mult și să dăruiesc cât mai mult"

Redactor Divahair.ro

Ileana Badiu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate persoane publice din spațiul monden. Este o femeie de succes, o femeie și o mamă împlinită și nu încetează să ne surprindă cu bucuria și pofta ei de viață. Desigur, stârnește valuri de reacții în mediul online, și nu numai, cu aparițiile ei bine puse la punct, semn că este o adevărată DIVĂ. Totuși, așa cum ne spune chiar frumoasa vedetă, este om și a avut de-a lungul vieții parte de încercări și provocări deloc ușoare, dar care au ajutat-o să devină omul de succes de astăzi. 

Haideți să o cunoaștem mai bine pe Ileana Badiu, din interviul acordat în EXCLUSIVITATE redacției Divahair.ro.

Divahair: Cine este Ileana Badiu din spatele ținutelor fabuloase și a aparițiilor impecabile de la evenimentele mondene?

Ileana Badiu: Ileana Badiu, cea pe care o cunosc eu și pe care o cresc zi de zi este, în primul rând, un OM. Mă interesează să fac bine cât mai mult, să iubesc cât mai mult și să dăruiesc cât mai mult. 

Divahair: Tu și soțul tău faceți parte din lumi cumva diferite, el fiind medic chirurg. Au apărut vreodată discuții între voi din cauza expunerii tale în lumea mondenă? Mici episoade de gelozie, poate?

Ileana Badiu: Gelozii deloc, n-au existat motive “mondene“ de gelozie, nici o secundă. Discuții da:). Soțul meu are o meserie care se face cu seriozitate, implicare și maximă performanță. Pacienții lui și aparținătorii au de multe ori și așteptarea la o conduită de viață foarte strictă, pretenție cu care care soțul meu este întru totul de acord… eu, însă, nu sunt de aceeași părere.

Eu cred că și chirurgii care operează pe inimă au dreptul să fie oameni în timpul lor liber, au voie să danseze, să călătorească, să aibă vieți private și uneori îmi doresc să-l arăt și pe el comunității mele de care sunt foarte apropiată și să le ofer imagini din momentele noastre private. Aici apar disensiuni cu privire la “lumile noastre diferite”, însă, ca în toate aspectele vieții, găsim un compromis. În vacanțe am voie să-l arăt și pe el “lumii” mele.

D: Apropo de gelozii, tu cum stai la acest capitol? Ești o femeie geloasă? Dacă da, ce anume te declanșează?

I.B: Eu obișnuiesc să spun că există o delimitare foarte clară între a fi gelos și a fi... prost. Una este gelozia și alta este prostia! Uneori oamenii sunt geloși efectiv fără motiv iar în ochii mei asta înseamnă prostie clară, pentru că riști să tulburi un echilibru numai pentru că nu te poți stăpâni pe tine și gândurile tale. Pe de altă parte, atunci când iubești este firesc să fii si gelos, pentru că îți admiri partenerul și-l prețuiești. Deci, ca să răspund la întrebare, eu sunt o femeie care-și ubește bărbatul, dar nu sunt proastă deloc!  

Ileana Badiu despre gelozie

Cirește și: Ce familie frumoasă are Laurențiu Duță! Are o fiică și o soție superbă

D: Ați avut o relație la distanță timp de 11 ani. Care ai zice că a fost secretul vostru, ce v-a făcut să rezistați atât de mult departe unul de celălalt?

I.B: Secretul este unul singur: IUBIREA. Din ea derivă tot restul, respectul pentru meseria celuilalt - în cazul soțului meu, înțelegerea că a avut nevoie să se formeze timp de 20 de ani într-un centru de medicină super performant, așa cum este Herzzentrum de la Munchen, încrederea, răbdarea și dorința de a fi împreună “no matter what”.

D: Știm că în trecut ai pierdut, din nefericire, opt sarcini până să vină pe lume Sasha. Ce le poți spune cititoarelor noastre care au trecut prin aceeași dramă? Cum ți-ai păstrat speranța, cum ai depășit acele episoade traumatizante?

I.B: Foarte greu să dai sfaturi în asemenea situații... O să sune ciudat ce spun, însă Sasha a venit pe lume exact atunci când am abandonat îndârjirea de a încerca să am un copil. Cumva, îmi asumasem că nu pot rămâne însărcinată, eram împăcată și cu varianta unei adopție, nu mai luptam pentru ca mi se dăduse diagnosticul de infertilitate…eu am certitudinea că minunea a venit pe lume pentru că nu m-am mai biciuit pe mine așa cum făcusem până la venirea lui…

D: Există ceva ce nu s-a spus despre tine până acum în presa din România, dar ți-ai dori să se știe?

I.B: Nu știu dacă-s lucruri care nu s-au spus, dar sunt unele care se spun eronat. Cum ar fi că dacă acum îmi cauți numele pe Google, cel mai frecvent apare despre mine că-s actriță, una celebră chiar. Probabil este ceva cu conotație pozitivă, mă gândesc, dar total fals în ceea ce mă privește. Nu-mi dau seama cam cât de mediocru să-ți faci meseria ca jurnalistă încât atunci când scrii ceva, chiar să nu verifici nimic din ceea ce publici. Se întâmplă des și continuu... 

ce nu s-a spus despre Ileana Badiu

D: Dacă ar fi să dai timpul înapoi, ți-ai alege alt drum în viață? Daca da, ce ți-ar fi plăcut să faci?

I.B: Dacă aș da timpul înapoi n-as schimba nimic din ceea ce am făcut până acum, poate doar m-aș “biciu“ mai puțin decât am făcut-o în anii tinereții. Fiecare lucru pe care l-am făcut, fiecare etapă prin care am trecut și fiecare decizie pe care am luat-o au fost asumate și în deplină cunoștință de cauză.

D: Ce înseamnă pentru tine proiectul Super40? Ce ții neapărat să știe oamenii despre asta?

I.B: Proiectul super40 s-a născut atunci când, speriată fiind de tot ce auzisem că se va întâmpla după 40 de ani, am decis să mă analizez și să mă observ pe mine cât se poate de realist și obiectiv și să redau ceea ce simt și trăiesc și celor din jur. Când am constatat și am înțeles că ține de noi înșine să ne simțim bine în pielea noastră, am decis să fac tot ce îmi stă în putință să trăiesc superlativul vârstei pe care o am, indiferent care este și va fi aceasta.

Deci, revenind la întrebarea ta, țin neapărat ca oamenii să înțeleagă că este important să facă demersuri, să-și schimbe mindset-ul sau să-și adapteze obiceiurile în așa fel încât să poată trăi superlativul vârstei pe care o au… de aici derivă și rebrandingul proiectului meu care se va transforma din super40 în superAge.

despre super40

D: Spuneai în trecut că dacă vei avea nevoie de anumite intervenții estetice nu vei sta prea mult pe gânduri. Ce părere ai acum despre asta? Ai bifat până în prezent vreuna sau te rezumi la tratamente noninvazive?

I.B: Am exact aceeași părere ca și în trecut: cred că va veni un moment în care voi simți nevoia să ajustez anumite părți fizice însă, deocamdată încerc să amân intervențiile invazive, având grijă de tenul și corpul meu prin alimentație, sport, tratamente dermato-estetice, creme adecvate cu nevoile mele și suplimente potrivite.

Cred că intervențiile estetice în exces, din dorința și speranța de a ne recupera tinerețea, sunt greșite, dar îmbunățățirile de bun simț pe care le putem aduce corpului nostru mi se par benefice și aproape obligatorii pentru femeile care se respectă.

D: Cum ai reușit să găsești echilibrul între viața mondenă, cea de familie, proiectele personale, sport...? Pare că la tine ziua are mai mult de 24 de ore. Trebuie să ne spui secretul tău!

I.B: Secretul este o foarte bună organizare și suplimentele corecte, pentru a avea energia de a face tot ce îmi propun pe agenda zilnică. În plus, la vârsta aceasta, 49 de ani aproape, îmi înțeleg exact limitele, DAR mai ales prioritățile, așa încât, dedic cele 24h echilibrat fiecărei laturi ale mele, cea de mamă, de soție, de femeie activă, de director de agenție sau de femeie mondenă și activă social.

D: S-a tot vehiculat în presă o așa-zisă „rivalitate" cu Mihaela Rădulescu. De unde crezi că au plecat aceste zvonuri? Există vreun sâmbure de adevăr?

I.B: Din punctul meu de vedere, absolut deloc! Nu știu din al ei. Presa însă, speculează mult iar pe vremea când circula această informație, presa de scandal era mult mai prezentă în peisajul mass media față de cum este azi, iar cititorii adorau “sămânța de scandal” și cum amândouă apăream pe vremea aceea la televizor, acest tip de informație era "consumat” cu bucurie. 

despre rivalitatea cu Mihaela Radulescu

D: Cum arată vacanța perfectă pentru tine?

I.B: Undeva departe, adică pe un alt contintent, ideal Asia sau Africa, cu cei doi bărbați din viața mea pe care efectiv îi ador! Iar dacă în acest context mai sunt și prieteni dragi de-ai noștri, atunci înseamnă că sunt în vacanța perfectă! 

D: O întrebare și pentru comunitatea noastră de dive: care sunt cele 3 lucruri ce nu-ți lipsesc absolut niciodată din geantă?

I.B: Cardurile, banii și cheia de la mașină. Știu că vă așteptați la niște lucruri mai feminine, însă eu sunt o femeie pragmatică și știu că acestea sunt cele 3 obiecte fără de care m-aș descurca mai greu:).

Citește și: Transformarea incredibilă a Monicăi Anghel. Cum arată vedeta astăzi, după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme

Surse foto: Arhiva persoanală Ileana Badiu

Articolul urmator
Dana Marijuana a anulat nunta pentru că nu se mai înțelege cu Valentin: „Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul și că poate să facă ce vrea el"
Dana Marijuana a anulat nunta pentru că nu se mai înțelege cu Valentin: „Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul și că poate să facă ce vrea el"
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.