Imagini de colecție cu Michael Schumacher! Ce mesaje emoționante au ținut copiii lui să-i transmită cu ocazia zilei de naștere

Alida Enache

A avut parte de un accident cumplit în urmă cu aproape un deceniu și se zvonește chiar că încă s-ar afla în comă, după atâta timp. Chiar și așa, nimeni nu l-a uitat, iar acum, la 54-a aniversare a sa, toți cei care îl iubesc i-au adus omagii în mediul online și nu doar. Michael Schumacher a dispărut demult din viața publică, fiind imobilizat la pat, însă familia sa se asigură că nimeni nu l-a uitat.

În urmă cu aproape un deceniu, inegalabilul campion de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un accident cumplit și, din păcate, a ajuns imobilizat la pat. Încă din acel moment, familia pilotului a devenit extrem de discretă în legătură cu starea sa de sănătate și foarte puțini sunt cei care știu, cu adevărat, ce se întâmplă cu el.

Dar uite că după atâția ani de tăcere, chiar cu ocazia celei de-a 54-a aniversări a lui Michael Schumacher, cei doi copii ai săi au hotărât să-i aducă un omagiu în mediul online. Cei doi au postat câte o fotografie de colecție cu legendarul pilot de Formula 1 în trecut, dar și mesaje emoționante prin intermediul cărora i-au urat la mulți ani.

Vezi în galeria foto ce au spus copiii lui Michael Schumacher despre acesta, dar și care este starea lui de sănătate acum!

Citește și: Dramele din viața Madonnei. Prin ce necazuri a trecut înainte să devină celebră

"Continuă să lupți" Vezi galeria foto » "Cel mai bun tată" Gina-Maria Schumacher, pasionată de echitație

Surse foto: Facebook, Instagram, Instagram, Facebook

Surse articol: Planetf1, Britannica, Dailystar

Articolul urmator Cele mai puternice și emoționante mesaje ale lui Anthony Hopkins. Citește-le, îți vor schimba perspectiva asupra vieții

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.