Un nou "război" în showbizul românesc: Oana Roman vs Selly! "Pe mine băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv"

Un nou "război" în showbizul românesc: Oana Roman vs Selly! "Pe mine băiețașul ăsta mă scoate din minți efectiv"

Ramona Jurubita

Oana Roman a scris un mesaj dur pe rețelele sociale, iar vizat a fost chiar youtuberul Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly. Ce are vedeta să îi reproșeze tânărului?

După ce a văzut că Selly este un personaj activ în mediul online și nu numai, Oana Roman a luat foc și a simțit nevoia să își exprime părerea despre el și despre intervențiile sale publice legate de anumite subiecte de interes general. De la ce a pornit totul? Selly și-a spus punctul de vedere despre educația copiilor din România, deși el a renunțat la facultate și a recunoscut că nu îi place să citească.

Pe contul ei de Instagram, fiica lui Petre Roman a argumentat de ce nu i se pare potrivit ca idolul atâtor copii să vorbească despre educație din postura în care se află. În opinia ei, acesta nu are o studiile necesare pentru a deveni modelul altor tineri și nici nu este în măsură să facă afirmațiile pe care le face.

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată.
Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum.”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman pe terasa unui hotel

Selly nu a rămas indiferent la vederea acestor declarații ce îl vizau direct, așa că a contactat-o pe Oana Roman printr-un mesaj vocal privat. Aceasta nu a apreciat deloc felul în care tânărul a ales să o abordeze, așa că a continuat lista cu reproșuri și critici pe rețelele sociale.

„Aseară am primit niște mesaje vocale de la băiatul puber, nu s-a obosit să scrie, probabil că e foarte greu să scrii mai multe fraze. Am ascultat doar două din ele, restul nu le-am mai ascultat. Mă certa foarte tare pentru faptul că l-am acuzat că nu citește și mi-a zis: „Eu am citit la viața mea'. Mi-am adus aminte de un interviu în care singur a recunoscut că a citit doar vreo 15 cărți, pentru că nu a avut timp. Mi-a răspuns: „Da, dar am citit 15 cărți serioase, nu porcării'. Nu, tati, nici bacul nu-l iei cum trebuie dacă ai citit doar 15 cărți. Mi-a explicat apoi că a luat bacul cu o notă foarte mare. De acord. Ideea este că dacă ai citit doar 15 cărți și ai luat bacul la română cu notă mare, înseamnă că doar ai învățat pe dinafară niște comentarii, astea nu aduc niciun fel de aport intelectual, dragul meu.”, a mai povestit Oana Roman în mediul online.

Și influencerița nu s-a oprit aici! Iată ce alte declarații a făcut:

„Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări, și îmi cântăresc cuvintele, sunt oameni care nu au niciun fel de educație, niciun fel de pregătire, care s-au îmbogățit, în general, majoritatea din ei, pe banii statului, care nu știu să-și educe copiii… și da, ei sunt o nenorocire pentru că ei creează o pătură socială și generații noi de tineri de tineri pierduți, distruși, needucați, drogați alcoolici, care primesc mașini de sute de mii de euro la 18 ani, care nu învață, care nu citesc, care nu învață de acasă niciun fel de valori.

Dar problema este că nu mai învață nici din societate niciun fel de valori, pentru că educația nu vine numai de acasă, de la școală, societatea are un rol important în educație, asta apropo de ceea ce comenta și de ce bătea câmpii un băiat d-ăsta influencer puber, (n.r. – Selly) apropo de scandalul ăla cu Untoldul și spunea că educația e doar de acasă. Nu e adevărat.

Deci textul ăsta pe care l-a vomitat băiatul ăla (n.r. – Selly), un text pe care cineva i l-a scris și el doar l-a citit, dar oricum n-a înțeles nimic din ce-a spus (dacă n-a citit nimic în viața lui, este foarte greu să vorbească despre anunmite lucruri). Comenta acolo despre Eminescu, în afară de Luceafărul nu cred că băiatul ăsta a citit ceva de Eminescu în viața lui, ca să-și dea cu părerea. Ideea este că educația ține și de societate, iar în România, societatea este profund viciată, de oamenii ăștia care n-au nimic în cap.”

În ciuda acestot comentarii făcute la adresa lui, Selly nu a transmis niciun mesaj pe rețelele sociale pentru Oana Roman și nici pentru urmăritorii săi. Nu s-a apărat în niciun fel în spațiul public și nici nu a răspuns cu aceeași monedă acuzațiilor ce i-au fost aduse.

Fiica Andreei Esca se întreține singură și la 22 de ani a reușit să își cumpere o mașină „de milioane”

Surse foto: InstagramInstagramInstagram

Surse articol: CancanClickViva

Articolul urmator
Oana Lis a spus lucrurilor pe nume, mai sinceră ca oricând despre relația cu Viorel Lis. „L-am mai prins și eu cu minciuna, dar și el pe mine"
Oana Lis a spus lucrurilor pe nume, mai sinceră ca oricând despre relația cu Viorel Lis. „L-am mai prins și eu cu minciuna, dar și el pe mine"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.