Inscrie-te la traning-ul de hair-styling sustinut de Catalin Lungu!

Inscrie-te la traning-ul de hair-styling sustinut de Catalin Lungu!

Roxana Pana

Keune Haircosmetics Olanda, prin distribuitorul sau national, Global Beauty Expert, are placerea de a anunta inceperea colaborarii pe plan educational cu unul dintre cei mai apreciati traineri romani si profesor al Academiei Vidal Sassoon - Catalin Lungu.

Denumit "Omul care a adus tehnica Sassoon in Romania", Catalin a ales impreuna cu brandul Keune sa dea startul unui program de inalta tinuta educationala, disponibil tuturor profesionistilor care isi doresc sa avanseze in cariera din punct de vedere tehnic, artistic, dar si al etichetei profesionale.

stefan lungu

Programele de specializare sunt concepute in module de doua zile, respectiv 4 saptamani, timp in care se predau intensiv notiuni de teorie a tunsorii, comunicare cu clientul, urmate de sesiuni de practica. Cursurile abordeaza intr-o maniera echilibrata tehnicile de baza si avansate in tunsoare, alaturi de arta consilierii clientului, dezvoltarea abilitatilor tehnice, creative, dar si eticheta profesionala.

Prin aplicarea tehnicii de predare specifice renumitei Academii Vidal Sassoon, coaforul roman are posibilitatea de a accesa pe plan national un nivel inalt de educatie specific reputatei scolii londoneze.

Cele 4 sesiuni de training: Clasic, Barbering, Workshop, Salon Creative si Intensive reprezinta modulele educationale adaptate dorintei fiecarui coafor de a evolua si performa in aceasta meserie. Cursurile sunt disponibile in exclusivitate prin Global Beauty Expert si sunt active in limita locurilor disponibile, incepand cu luna septembrie a acestui an.

Pentru mai multe informatii si inscrieri: Global Beauty Expert SRL, Blvd. Natiunile Unite nr. 3, Bucuresti
Telefon: 031 409 33 22, Mobil: 0720 722 003 sau pe site-ul 
www.keune.ro

Despre Catalin Lungu


Catalin Lungu, profesor in cadrul Academiei Sassoon a avut privilegiul sa lucreze cu cei mai buni profesionisti din domeniu, alaturi de care sustine seminarii si prezentari in nenumarate tari ale lumii (Marea Britanie, Franta, Spania, Germania, Olanda, Norvegia, Suedia, Finlanda, Austria, Italia, Slovenia, Ungaria, Grecia, Japonia, China). In plan national, Catalin Lungu a sustinut peste 150 de seminarii, unde a instruit aproape 1500 de coafori din intreaga tara.

Despre Keune


Keune Haircosmetics reprezinta unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale la nivel mondial. Infiintata in 1922, firma olandeza ajunge azi sa exporte produsele sale exclusiv profesionale in peste 80 de tari din intreaga lume, fapt ce plaseaza Keune drept o companie cu un cuvant important in acest domeniu.

Misiunea Keune este aceea de a oferi produse si servicii de inalta calitate, dedicate profesionistilor si clientilor lor. Astfel, inventarea solutiei de permanent, fixativul non aerosol si gelul de par, reprezinta promisiuni indeplinite catre coafori si anume: inovatie, calitate si evolutie.

Foto: HorCris Photography 

Articolul urmator
"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express
"M-am îmbrăcat în cerșetoare și am spălat parbrize la semafor". Cine este Bianca Adam, de la America Express

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.