Îți mai amintești de trupa Genius? Află cum arată azi și cu ce se ocupă foștii ei membri

Îți mai amintești de trupa Genius? Află cum arată azi și cu ce se ocupă foștii ei membri

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Cu siguranță una dintre cele mai iubite trupe din România ale finalului anilor 90, pe lângă 3 Sud-Est, Andre și N&D, a fost Genius. Pentru mulți dintre cei care și-au trăit adolescența în acele vremuri prima casetă cumpărată vreodată din banii de alocație strânși, responsabil, de la o lună la alta, a aparținut lor. Și cum să nu îi fi iubit când piesele lor erau mai mult decât catchy și emanau atâta voie bună? Cine nu a fredonat, obsesiv, Orașul trist, Macho Man, Îmi plânge inima, Vara, Moșuˈ etc.?

Pe melodiile Genius – alcătuite din 3 membri, Oana Vincu, Cezar Hălmăgean și Ovidiu Hălmăgean – s-au format cele mai frumoase și memorabile amintiri ale celor născuți în anii 80. Pe melodiile Genius s-au format prietenii, s-au ars calorii dansând până la răsărit, s-au format și s-au destrămat relații. Așa că nu mică a fost durerea, nu mic a fost șocul fanilor formației când Oana, Ovi și Cezar au anunțat în anul 2001 că se despart.

Întrebată, ani mai târziu, de ce au decis să pornească pe drumuri diferite, Oana Vincu a declarat jurnaliștilor: Totul a început să se clatine, atunci când oboseală și-a spus cuvântul. Aveam foarte multe concerte, de multe ori, două sau trei pe zi, mai ales în timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc ușor pentru niște copii, care terminaseră liceul și poate nu fuseseră plecați de acasă mai mult de o săptămână, două, pe timpul vacantelor de vară. Să nu uităm, de asemenea, condițiile în care se cânta, de cele mai multe ori pe atunci. Iarna, sălile erau neîncălzite, nu existau atât de multe hoteluri și pensiuni că și acum, deci uneori și la condițiile de cazare erau probleme. Poate toate astea, oboseala, trei caractere diferite și-au spus la un moment dat cuvântul. Nu am mai continuat, pentru că am decis de comun acord să ne oprim. Nu au fost certuri legate de bani, precum s-a vehiculat în presă. Știu că citisem adevărate scenarii de film despre despărțirea noastră. Nimic adevărat, din păcate.

Dar ce s-a întâmplat cu cei 3 membri după ce a survenit despărțirea? Au mai rămas în domeniul muzical sau au luat viața de la capăt, într-un nou domeniu?

După destrămarea formației, Oana și Cezar, care formau un cuplu la acea vreme, au plecat în Statele Unite. Din păcate pentru ea, America nu a fost ceea ce a sperat, așa că solista s-a reîntors în Timișoara, orașul natal. Fără Cezar, de care s-a despărțit și care a decis să rămână pe pământ american în continuare.

În Timișoara, Oana și-a reluat studiile muzicale, absolvind Facultatea de Muzică și Teatru la Universitatea de Vest. A pășit din nou în luminile reflectoarelor, alături de formația de coveruri Alpha Team, - unde îi are ca și colegi de trupă pe Mona Larion- backing vocals, Dorobantu Ion-chitară, Victor Miclăuș-chitară bas, Silviu Dedă-tobe și Traian Moldovan-clape - dar nu a mai reușit să atingă succesul de altădată.

Oana de la Genius in martie 2019

Cea mai recenta fotografie cu Oana Vincu, din martie 2019 // Sursa foto: Facebook

„Da, Oana încă face muzică. Dacă acum câțiva ani m-ai fi întrebat care îmi este menirea în această viață, răspunsul ar fi fost, nu știu, acum lucrurile îmi sunt foarte clare. Sunt aici să transmit emoție. Cum? Prin muzică: interpretare și compoziție. Deci, n-aș spune că cochetez cu muzica, ci că fac ceea ce trebuie să fac„ – a spus cântăreața în cadrul unui interviu acordat acum 2 ani.

Cezar Hălmăgean a investit banii câștigați în România din muzică, în echipamente muzicale și în IT și și-a deschis o firmă în Statele Unite ale Americii, Nevada. Câțiva ani mai târziu s-a întors și el înapoi în țară, tot în Timișoara. În prezent, Cezar este căsătorit și are o fetiță mică și se pare că lucrează tot în IT, având o firmă în domeniu.

Sursa foto: Facebook

Ovidiu Hălmăgean deține propriul studio și o firmă de producție publicitară. În ultimii ani, a produs mai multe spoturi și videoclipuri de succes. Ovidiu are și o viață personală de invidiat: este căsătorit cu superba Michaela care i-a dăruit acum câțiva ani un băiețel tare simpatic și frumos, pe nume David.

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator
Ce mai face și cu ce se ocupă acum Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică și a ieșit din lumina reflectoarelor
Ce mai face și cu ce se ocupă acum Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică și a ieșit din lumina reflectoarelor
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.