Iuliana Tudor: «Am aceeași greutate ca la 20 de ani». Ce face îndrăgita prezentatoare ca să se mențină așa

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Are un tonus de învidiat și o siluetă neschimbată, de mai bine de 20 de ani. Iuliana Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine de pe micul ecran și, totodată, un adevărat exemplu pentru modul în care reușește să se mențină suplă și în formă, la cei 43 de ani.

Iuliana Tudor are câțiva ași în mânecă atunci când vine vorba despre dieta sa alimentară, ce au ajutat-o să își păstreze aceeași greutate, încă de la vârsta de 20 de ani. Află secretele prezentatoarei TV, în galeria foto!

Surse articol: Click.ro / Csid.ro / Viva!

Sursa foto principală: Instagram Iuliana Tudor / Iuliana Tudor

De două decenii pe micul ecran

De două decenii pe micul ecran

Iuliana Tudor și-a început cariera în anul 1999. Deși a urmat cursurile unui liceul pedagogic și ale Facultății de Drept, vedeta și-a dorit dintotdeauna să fie moderator tv, lucru pe care îl practică de peste două decenii. Iuliana Tudor a participat și la diverse evenimente internaționale, alături de nume importate, precum Nicolas Sarkozy sau George Bush și este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi.

Sursa foto: Instagram

O mămică mândră

O mămică mândră

Iuliana Tudor are un fiu, în vârstă de zece ani, pe nume Tudor. Prezentatoarea TV este foarte mândră de copilul ei și își dedică tot timpul creșterii și educării acestuia. Fiul Iulianei Tudor este pasionat de sport și practică scrima de câțiva ani, obținând mai multe medalii la competiții specifice.

Sursa foto: Instagram

Arată la fel ca la 20 de ani

Arată la fel ca la 20 de ani

Iuliana Tudor reușește să se mențină în formă și arată la fel precum arăta și la vârsta de 20 de ani. Prezentatoarea TV și-a păstrat aceeași greutate și totul se datorează unor reguli strice, de la care nu se abate și care îi asigură silueta ca trasă prin inel.

Sursa foto: Instagram

Cum se menține Iuliana Tudor

Cum se menține Iuliana Tudor

Iuliana Tudor nu își refuză nici o poftă alimentară și nici nu se înfometează. Vedeta a găsit cheia unei siluete de vis și mărturisește că totul se datorează faptului că este echilibrată și nu face excese. Totodată, prezentatoarea TV consumă cel puțin doi litri de apă pe zi. 

"Echilibrul e cheia. Nu-mi refuz nimic din ce îmi place, dar am grijă ca zilele următoare să aerisesc organismul. Să-i dau timp și spațiu să elimine dacă e cazul ce i-am dat mai greu. Respect 3 mese pe zi la ore fixe și 2 litri de apă zilnic. Somn 8 ore și mișcare de 3 ori pe săptămână. Nu mănânc fast food, prăjeli sau alimente puternic procesate.", a declarat Iuliana Tudor, pentru click.ro.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Arată absolut fabulos, întinerește pe zi ce trece! Ce face Cher ca să se mențină tânără și în formă, la peste 75 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.