Jennifer Lopez și-a prezentat fiica cu un pronume de gen neutru

Jennifer Lopez și-a prezentat fiica cu un pronume de gen neutru

Alida Enache

Cel mai recent concert susținut de Jennifer Lopez a fost, fără vreo urmă de îndoială, de-a dreptul electrizant. Artista a urcat pe scenă alături de fiica sa, pe care a prezentat-o cu un pronume de gen neutru, și le-a oferit fanilor un show de milioane.

Joi, 16 iunie, Jennifer Lopez, acum în vârstă de 52 de ani, a susținut un concert pe stadionul Dodger, marcând cea de-a șasea ediție anuală a Galei Blue Diamond a Fundației Dodgers din Los Angeles. Vedeta a fost însoțită de "companionul preferat", după cum declară chiar ea, mai exact, fiica sa de 14 ani, Emme Maribel Muñiz.

 Imagine cu Jennifer Lopez în timp ce face o poză în oglindă

Atunci când și-a prezentat copilul pe care îl are cu fostul soț, Marc Anthony, J. Lo a folosit doar pronume de gen neutru - "they" - "ei"/"ele".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo Italia (@jloitalia_)

"Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta, iar eu îi rog tot timpul să cânte cu mine, dar ei nu vor. Așa că aceasta este o ocazie foarte specială, pentru că ei sunt foarte, foarte ocupați, au rezervări și sunt foarte scumpi.

Mă costă atunci când ies pe scenă, dar merită fiecare bănuț, pentru că sunt partenerul meu de duet preferat din toate timpurile. Așa că, dacă îmi faceți pe plac...", a spus solista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emme.munizz

Imediat după ce a fost introdusă de mama sa, Emme a început să cânte frumoasa baladă a Christinei Perri, "A Thousand Years".

Videoclipul în care actuala parteneră a lui Ben Affleck își prezintă copilul cu pronume de gen neutru a devenit viral în mediul online, dar în special pe platforma de socializare TikTok. Un internaut a lăsat un comentariu în dreptul filmulețului, spunând că:

"'Ei' este modul în care se identifică Emme. Aceasta a fost J.Lo împărtășind această informație. Este frumos să o vezi susținându-și copilul".

Unul dintre reprezentanții cântăreței a refuzat, totuși, să comenteze acest fapt sau să vină cu o explicație.

Emme Maribel Muñiz nu este singurul copil pe care J. Lo îl are alături de Marc Anthony. Tânăra mai are un frate geamăn, pe Maximilian David Muñiz. 

Max și Lulu, căci așa sunt alintați de către mama lor multitalentată, sunt singurii copii ai artistei și cei care îi dau putere, zi de zi, să treacă peste orice obstacol al vieții. În filmulețul postat pe rețele de socializare de către artistă cu ocazia aniversării de 14 ani a celor doi, vedeta transmite un mesaj extrem de emoționant despre ceea ce înseamnă să le fie mamă.

"M-ați învățat adevăratul sens al vieții și m-ați schimbat pentru totdeauna în cea mai minunată manieră. Sunt atât de recunoscătoare pentru voi doi! Sper doar că pot fi jumătate din binecuvântarea care sunteți voi în viața mea. Astăzi este o zi foarte specială, 22.02.2022, se spune că este un moment unic în viață. Astăzi se deschide ușa către un viitor plin de împlinire, durabil și aliniat, o zi pentru a merge mai departe și pentru a nu mai trăi în trecut. O renaștere. Nu este de mirare că, acum 14 ani, această zi a însemnat pentru mine prima zi din restul vieții mele. Max și Lulu, vă voi iubi pentru totdeauna".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Chiar dacă nu a anunțat în mod oficial cum se identifică, cu adevărat, fiica sa, Jennifer Lopez este o susținătoare înrăită a celor care fac parte din comunitatea LGBTQIA (acronim care, conform thereaderwiki, se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, persoanele asexuale, demisexuale, autosexuale, abrosexuale, pansexuale, trisexuale, sapiosexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti, BDSM, fetișisme, swing, persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, persoanele heterosexuale care practică sex cu persoane de același sex, persoanele care practică munca sexuală dar și alte minorități care nu sunt minorități sexuale).

În anul 2020, de exemplu, aceasta l-a prezentat fanilor ei pe Brendon Scholl, nepotul ei, folosind termenul "nibling". Aceste cuvânt este un termen neutru din punct de vedere al genului, folosit în loc de "nepot" sau "nepoată".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garrett’s Space (@garretts_space)

La vremea aceea, solista a dezvăluit că lungmetrajul "Draw With Me" a emoționat-o extrem de tare, tocmai pentru că îl aducea în prim-plan pe nepotul ei, care a dezvăluit faptul că este transsexual.

"'Draw With Me' este o poveste despre un tânăr transsexual și despre călătoria sa de a se expune în fața familiei sale și, de asemenea, de a se implica în arta sa pentru a se ajuta să facă față sentimentelor pe care le avea în această perioadă. Este o poveste care îmi este foarte apropiată de inimă, pentru că totul s-a întâmplat în familie", a declarat ea la vremea aceea, referindu-se la Brendon Scholl, fiul surorii sale, Leslie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raynbow Affair Magazine (@raynbowaffairmagazine)

Tânărul a spus în videoclip: "Numele meu este Brendon. Folosesc pronumele ei/ele/ele/ele. În clasa a 8-a m-am simțit, în sfârșit, confortabil să spun că sunt trans".

Citește și: Așchia nu sare departe de trunchi? Fiica lui Charlie Sheen, cont pe site dedicat adulților, la doar 18 ani

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Today, Advocate, Allure

Articolul urmator
Ce mare a crescut fiica lui Sorin Bontea. Tânăra nu a luat-o pe urmele tatălui ei și a ales să studieze peste hotare
Ce mare a crescut fiica lui Sorin Bontea. Tânăra nu a luat-o pe urmele tatălui ei și a ales să studieze peste hotare
Ce gen de film i se potrivește vieții tale?
Incepe quiz
Ce gen de film i se potrivește vieții tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.