Johnny Depp, din nou burlac! Actorul divorţează după 15 luni de căsnicie!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Un an si 3 luni. Doar atât a durat mariajul dintre cel mai râvnit actor de la Hollywood, Johnny Depp, şi frumoasa actriţă Amber Heard.

Potrivit presei de peste Ocean, blondina în vârstă de 30 de ani a fost cea care a pus punct căsniciei, invocând “diferenţe ireconciliabile” în actele de divorţ depuse pe data de 22 mai, la doar două zile după ce mama lui Johnny, Betty Sue Palmer, s-a stins din viaţă.

Amber şi Johnny Depp au fost surprinşi pentru ultima oară în public, ţinându-se de mână, pe 18 aprilie, când au fost nevoiţi să se prezinte la un tribunal din Queensland, Australia, după ce actriţa a fost acuzată pentru faptul că i-a introdus ilegal în Australia pe cei doi căţei ai săi, Pistol şi Boo. Amber a fost nevoită să plătească o amendă de 1000 dolari după ce a recunoscut că a falsificat documentele de transport ale câinilor săi.

Jurnaliştii de la binecunoscuta publicaţie de scandal TMZ susţin că relaţia celor doi se “răcise” destul în ultima perioadă din cauza familiei actorului în vârstă de 52 de ani, care nu era deloc de acord cu mariajul celor doi. Se pare că mama lui Depp, care s-a stins din viaţă în urmă cu câteva zile, nu o plăcea deloc pe Amber fiindcă aceasta "se purta foarte urat cu Johnny. Ba chiar spunea că s-a căsătorit cu el pentru bani şi pentru a-i fi mai uşor să avanseze în carieră. Tensiunea dintre cele două aproape că era palpabilă! Betty Sue (n.r. mama actorului) era foarte supărată pentru că nu şi-a văzut fiul decât o singură dată după ce acesta s-a însurat cu Heard”.

Amber Heard şi Johnny Depp (2014)

Amber Heard şi Johnny Depp s-au cunoscut în anul 2011, la filmările pentru binecunoscuta producţie “The Rum Diary”, însă au confirmat că formează un cuplu abia în 2012, după ce Depp a divorţat de Vanessa Paradis. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2015 într-un cadru intim, la reşedinţa lor din Los Angeles. După doar 15 luni de căsnicie, Amber Heard a hotărât să divorţeze de cel pe care-l credea bărbatul vieţii sale.

Dacă Amber se află în faţă primului divorţ, Johnny are deja o “experienţă” solidă în spate.  Actorul a mai fost căsătorit timp de 2 ani (1983-1985) cu make-up artistul Lori Anne Allison, a fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherlyn Fenn şi Wynona Rider, ultimei dedicându-i celebrul tatuaj “WINONA FOREVER” de pe braţul drept.  În 1998, după o relaţie scurtă cu supermodelul Kate Moss, Johnny Depp se însoară cu artista Vanessa Paradis, cu care are doi copii, Lily-Rose (17 ani) şi John Christopher (14 ani). Vanessa şi Depp au divorţat în 2012, la scurt timp după ce actorul a cunoscut-o pe Amber Heard.

Te surprinde faptul că Johnny Depp şi Amber Heard divorţează?

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Ce nu știu oamenii despre fetița adoptată de Amber Head, controversata fostă soție a lui Johnny Depp

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.