Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Johnny Depp o acuză pe Amber Heard ca l-ar fi bătut

Miercuri, 05.02.2020

Divorțul lui Johnny Depp de Amber Heard, început în 2016, a făcut valuri și s-a finalizat după luni de zile de confruntare între foștii parteneri. Deși procesul pare aproape de finalizare, Daily Mail pune și mai mult paie pe foc. Publicația britanică a obținut o serie de înregistrări în care Amber Heard recunoaște că și-ar fi bătut soțul.

La momentul în care a intentat divorț, frumoasa actriță pretindea de la celebrul ei soț o sumă fabuloasă, iar acesta a acceptat, în cele din urmă, în 2017, să-i dea 7 milioane de dolari, pe care Amber a promis că îi va dona unor organizații de caritate. 

johhny si amber

Dar ceea ce i-a șocat cel mai mult pe fanii ambilor actori au fost acuzațiile reciproce de violență domestică. Amber Heard a fost prima care l-a acuzat pe Johnny Depp că a avut un comportament abuziv față de ea, a lovit-o, a sugrumat-o și a aruncat cu obiecte în ea. În timpul acestui atac, Johnny și-ar fi strivit degetul cu un telefon pe care l-a izbit de perete.

Replica Lui Johnny Depp a apărut acum, după patru ani de la scandalul de divorț. Avocatul actorului, Adam Waldman, a dat publicității o înregistare în care Amber recunoaște că l-a abuzat fizic pe soțul ei. 

Amber Heard este responsabilă de ”violență domestică în formă continuă”

Acestea au fost acuzațiile lui Waldman. El susține că Amber Heard l-a lovit de nenumărate ori pe Johnny Depp, l-a ars cu țigara, ba mai mult, ea ar fi fost cea care i-a fi strivit degetul în urma atacului cu telefon, invocat de actriță ca fiind forma de violență pe care Johnny ar fi exercitat-o asupra ei.

deget

Sursa foto: Pinterest

Actrița, în vârstă de 33 de ani, recunoaște într-o înregistrare că a făcut adesea crize violente, lovindu-l pe Johnny Depp și aruncând în el cu tot felul de obiecte, în special vase de bucătărie.

Este vorba de o înregistrare în care cuplul încearcă să-și rezolve problemele conjugale, iar Johnny Depp îi spune soției sale că trebuie să înceteze cu violențele. 

”În mod șocant, d-na Heard spune că este violentă, din cauză că Johnny Depp vrea să se despartă de ea, tocmai ca să scape de abuzurile ei”, arată Waldman.

Amber Heard susține că ea a fost victima violenței 

Actrița a intentat divorț în mai 2016, după ce l-a acuzat pe Depp de violență domestică la doar 18 luni de la căsătoria lor. 

Amber Heard este cunoscută ca fiind o militantă ferventă împotriva violenței în familie și pentru apărarea drepturilor femeilor. 

amber heard lovita

Sursa foto: Pinterest

După divorț, Johnny Depp i-a intentat la rândul său proces lui Amber Heard, pentru defăimare, cerând suma de 50 milioane de dolari de la actriță. El pretinde că aceasta a aruncat cu o sticlă de vodcă, atac în urma căruia s-a rănit grav la un deget.

"M-a lovit în mod repetat, m-a izbit cu pumnii și m-a pocnit în față. De asemenea, a aruncat frecvent cu diverse obiecte în mine, inclusiv sticle grele, conserve, lumânări aprinse, telecomenzi și altele, care m-au rănit grav”, susține Depp.

Ambii actori susțin că au fost afectați de războiul dintre ei. Amber Heard spune că a primit amenințări cu moartea după declarațiile ei. Johnny Depp pretinde că a fost exclus din următorul film din seria Pirații din Caraibe, după declarațiile lui Amber din Washington Post.  

Surse foto: Getty, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!