Jorge și Ramona dețin rețeta secretă a unei povești de iubire perfecte

Jorge și Ramona dețin rețeta secretă a unei povești de iubire perfecte

Alida Enache

Se zice că vârsta este doar un număr și, cel mai probabil, Jorge și frumoasa sa soție, Ramona Prodea, sunt total de acord cu această zicală. Nici măcar noi nu am putea nega această vorbă, mai ales că ei doi ne dovedesc, zi de zi, că dragostea nu ține cont de astfel de limite.

UPDATE 30 ianuarie 2023: Jorge a recunoscut într-un interviu că mariajul său nu este perfect, așa cum multă lume a crezut. Imaginile pe care le postează constant în mediul online îi face pe urmăritorii lui să creadă că artistul nu are probleme personale și că relația lui amoroasă este roz. Dar, ca orice om, a avut și el momente de cumpănă. 

„Nu am fost la un pas de despărțire, noi chiar ne-am despărțit de câteva ori. Am ajuns la consiliere, am ajuns la psiholog și separat, și împreună. Da, și e normal să facem asta, chiar și după am mai fost, și recent am fost, lucrăm în continuare, amândoi avem psiholog pentru că vrem să devenim mai buni.”, a mărturisit cântărețul pentru Impact.

Pentru că ședințele de terapie l-au salvat în multe situații și l-au ajutat inclusiv să își sudeze relația cu soția, Jorge recomandă tuturor să meargă la psiholog. În cadrul aceluiași interviu a enumerat beneficiile acestui obicei sănătos și a explicat prin ce a trecut de-a lungul timpului.

„Îmi doresc să fiu un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, un artist mai bun, un antreprenor mai bun și am nevoie de ajutor, pentru că avem resurse interioare și poți să îți iei informații de peste tot, însă e nevoie de exercițiu și să te centrezi, să ai un îndrumător, unde să te duci și să îți găsești forța interioară din nou.
Am descoperit la 40 de ani o traumă din copilărie de care eu uitasem, pur și simplu mi-am adus aminte de lucrul acela, am oprit mașina, îmi venea să vărs. E ceva personal, nu pot să dau detalii despre treaba asta. Mă gândeam: uite, vezi, lucrăm, mergem, facem sesiuni o dată pe lună sau de două ori pe lună, pentru că e nevoie să lași un pic de timp să lucreze.
Dacă faci a la longue e ok, e ok să faci o dată la două săptămâni sau chiar o dată pe lună. Ne-am salvat mariajul datorită nouă, un psiholog poate să te ajute, poate să te asculte, poate să îți pună întrebări ca să îți găsești răspunsurile, dar dacă tu nu vrei, niciun psiholog nu poate să te ajute.”, a mai zis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGE (@jorgeofficial.ro)

----

Cântărețul român, pe numele său real George Papagheorghe, are 40 de ani (împliniți pe 22 iunie 2022), iar superba sa soție este mai mare decât el cu aproape 10 ani. Femeia de afaceri nu își arată deloc vârsta! La cât de bine se prezintă, ai zice mai de grabă că este mai tânără decât el cu un deceniu și nu invers! Se pare, totuși, ca vârsta nu a fost un impediment în relația lor de iubire, iar acum, după nouă ani de căsnicie, cei doi îndrăgostiți ne oferă tuturor o importantă lecție de viață.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro)

Rețeta unei povești de iubire perfecte ne-o dezvăluie chiar ea:

„Toată iubirea asta care ne leagă de atâta timp și faptul că noi ne descoperim unul pe celălalt în fiecare zi, e un lucru extraordinar în viața noastră și ne creează o armonie și o iubire din ce în ce mai mare în fiecare zi...

E chiar mai mult decât în prima zi, e un mix, de chimie, de partea spirituală, de partea fizică, de mental, de partea emoțională. La noi toate lucrurile astea sunt în echilibru. Și asta mă face să îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”, a declarat ea în timpul unui interviu.

Imagine cu Jorge și soția sa în timp ce se uită unul la celălalt

De asemenea, Jorge are doar cuvinte de laudă la adresa celei care i-a devenit soție încă din 2013 și nu se sfiește să-i recunoască meritele în cuplu.

„Noi de-a lungul anilor am vorbit și am crescut împreună. Așa ne-am cunoscut și așa am evoluat. Chestia asta ne-a ținut foarte aproape, modul nostru de a ne ridica unul pe celălalt. La Ramona îmi place încrederea și puterea ei.

E o femeie pe care o descopăr din ce în ce mai mult, e o femeie care mă ajută pe mine, ca bărbat, să fiu un om mai bun. Modul în care ea se raportează la relația noastră și la mine mă face să o iubesc din ce în ce mai mult!”, a mărturisit el pentru Click!.

Imagine cu Jorge în timp ce își ține copilul în spate
Jorge și fiul său, David 

George Papagheorghe și Ramona Prodea nu ne-au uimit doar pe noi toți legătura lor indestructibilă, ci și unul pe celălalt. Acum se iubesc nebunește, dar la începutul relației nu dădeau nicio șansă poveștii lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro)

„Relația noastră a fost una de business la început. Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide.”, a mai spus solistul.

Imagine cu Jorge, Ramona, Karina și David într-un parc de distracții
Jorge, Ramona, Karina și David

Jorge este în prezent de trei ori tătic și speră ca în viitor să-și poată țină în brațe cel de-al patrulea copil. Alături de actuala sa soție el îl are pe micuțul David, de 5 ani, iar Karina, de 13 ani, provine din căsătoria cu Alina Laufer. Ramona Prodea are, la rândul ei, o fiică de 20 de ani, pe Ilinca, pe care artistul o iubește ca pe propriul său copil, chiar dacă nu este sânge din sângele lui.

”Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi”, spunea el în trecut.

Vezi și: Drama vieții lui Jorge: "Tata a murit. Am stat în genunchi în fața medicilor rugându-i să-l mai opereze o dată"

Imagine cu Jorge alături de soția sa și de copiii lor de Crăciun
Jorge, Ramona, Karina, David și Ilinca 

De asemenea, anul 2022 este unul cu o conotație specială pentru familia model:

„Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aș putea spune. Ne-am făcut planuri pentru niște vacanțe speciale, pentru că eu fac 40 de ani, șotia mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?”, a mai declarat acesta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Drama prin care a trecut Cosmin Seleși. Copilul său a fost diagnosticat greșit cu sindromul Down

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Click, Libertatea, VivaImpactProfm

Articolul urmator
Un bărbat fermecător, dar ghinionist în iubire. Prin ce decepții a trecut Antonio Banderas și ce poveste de viață ascunde
Un bărbat fermecător, dar ghinionist în iubire. Prin ce decepții a trecut Antonio Banderas și ce poveste de viață ascunde
Care este arma ta secreta?
Incepe quiz
Care este arma ta secreta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.