Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Kate Middleton și-a angajat dentist ca să-i facă dinții strâmbi. Află motivul pentru care a făcut asta

Marţi, 31.01.2017
de Mihaela Onofrei

Cultura americană ne arată un model de zâmbet artificial, cu dinții perfect aliniați. Acesta își pierde foarte mult din farmecul natural și nu mai este deloc personalizat, cu timpul devenind chiar șters. Un zâmbet natural este un zâmbet sănătos și tocmai asta ar trebui să vedem mai des.

Kate Middleton ne impresionează mereu cu naturalețea sa și cu zâmbetul perfect și luminos. Dacă până acum ne întrebam toți cum a reușit să obțină un asemenea zâmbet, secretul său a fost dezvăluit.  Se pare că ducesa a reușit să aibă acest zâmbet perfect despre care toată lumea vorbește printr-o metodă mai puțin obișnuită. Dentistul francez despre care se spune că ar fi reușit să atingă perfecțiunea în cazul dinților prințesei folosește o metodă despre care puțini dintre noi am auzit.

Specialitatea doctorului este de a crea un aspect imperfect care să dea o formă perfectă gurii. Didier Fillion nu doar îndreaptă și albește dinții, ci folosește și o metodă care se numește microrotație, prin care dinții sunt strâmbați intenționat pentru a crea un aspect perfect. Astfel, naturalețea dinților este păstrată chiar dacă zâmbetul nu este perfect. Se pare că tocmai această imperfecțiune face ca zâmbetul lui Kate să arate atât de bine!

Zâmbetul perfect poate fi obținut pe o perioadă ce poate dura între 6 luni și 2 ani și costă între 4.000 și 11.000 de lire. Fillion neagă faptul că prințesa i-ar fi fost pacientă, deși un apropiat al acestuia afirmă că și alte celebrități i-ar fi fost pacienți. Metoda revoluționară a dentistului permite pacienților să vadă de la început rezultatul final. Didier Fillion afirmă că este foarte important să înțelegi dorințele pacientului de la bun început, pentru ca rezultatul final să fie exact ceea ce și-a dorit acesta.

Așadar, imperfecțiunea este cea care face ca zâmbetul prințesei să fie atât de frumos. Într-o lume cu atâtea zâmbete false, este minunat să vedem și zâmbete naturale. Metoda acestui doctor francez ar trebui să fie din ce în ce mai cunoscută și apreciată, deoarece tehnica sa unică pune în valoarea cele mai frumoase calități ale zâmbetului și șterge acea perfecțiune falsă.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!