Laura Cosoi este în doliu: tatăl ei a murit, răpus de coronavirus

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Cu numai câteva zile înainte de trista aniversare de 6 luni de la moartea tatălui ei, Laura Cosoi a făcut câteva declarații sfâșietoare despre acesta, lupta lui cu boala și faptul că acesta presimțise circumstanțele în care își va găsi sfârșitul.

Invitată la podcastul Brave Talk al Andreei Brașoveanu, Laura i-a spus acesteia: ”Din momentul în care am aflat că există acest Covid, în luna martie a anului trecut, vorbeam foarte mult cu tata, el fiind diabetic. Ce a fost cel mai ciudat în tot periplul ăsta a fost că tata-mi tot spunea ”eu am să mor de Covid”. Eu îi spuneam ”te rog frumos să nu vorbești așa, oprește-te”. Eu fiind și insărcinată, mi se părea un act de egoism. Închideam telefonul și plângeam. Mă găsea Cosmin plângând. Am plâns mult în perioada aia, eram foarte stresată pentru el în special”.

”Când m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un şoc, recunosc. Mi-a spus că analizele nu ieşiseră bine, probabil că diabetul începuse să-şi cam facă de cap şi… ce puteam să fac? Nu puteam să fac nimic, nu puteam să ţin regim în locul lui. Te simţi atât de neputincios în faţa unor situaţii. La un moment mi-a spus că a ieşit afară după ce făcuse o baie şi îl doare un pic capul şi crede că l-a prins răceala. Luni încă îl durea capul, miercuri i-a dispărut gustul şi mirosul, joi seara i-a ieşit pozitiv, pe scurt, părea asimptomatic. Părea că poate să ducă pe picioare boala. A început să şi tuşească, îşi lua saturaţia, avea 93, 92. Am ţinut legătura peste weekend. În urma discuţiei cu medicul am stabilit că mai bine îl ducem la spital să facă o evaluare. Luni seara l-am internat în spital şi s-a întâmplat că marţi dimineaţa s-a dus să-şi facă raze la plămâni. La Infecţioase la Iaşi nu e lift şi l-au pus să urce scările. A urcat, i-au pus masca de oxigen înapoi, cert e că după ce au plecat doctoriţele m-a sunat că el nu poate să respire şi că nu vine nimeni la el. A făcut o decompensare foarte urâtă, i-a scăzut saturaţia la 75 şi a făcut un atac de panică. Am încercat să sun la medici. Tata îmi spunea încontinuu ”ajută-mă că mor, nu pot să respir”. M-a sunat doctora să mă anunţe că starea tatălui meu s-a deteriorat, că ei încearcă să îl pună pe picioare, dar trebuie căutat un pat la ATI în ţară. Am fost atât de speriată că am închis telefonul cu medicul şi nu ştiam ce să fac”.

La scurt timp, Marius Cosoi a fost transferat la spitalul Matei Balş din Bucureşti, unde, după o săptămână, a murit în urma unui stop cardio-respirator. 

--------------

Zi cumplită pentru una dintre cele mai iubite femei din România. Tatăl Laurei Cosoi a murit astăzi. Marius Cosoi era internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București și fusese confirmat cu noul coronavirus.

Sursa foto: lauracosoi.ro

Fiind ost baschetbalist și profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași, tatăl vedetei era într-o stare fizică generală destul de bună. Bărbatul suferea, însă, de diabet zaharat, boală care a agravat infectarea cu COVID-19.

Potrivit celor de la Fanatik, Marius Cosoi era specializat în handbal, însă în anul 2003 a fondat unul dintre cele mai vechi cluburi de baschet feminin din țara noastră. Bărbatul a antrenat la Clubul Sportiv Național Iași, unde a ocupat și pozițiile de director tehnic și președinte.

 Cea care a făcut publică trista veste a fost chiar Laura: "Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor..."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

De asemenea, regretatul antrenor a luat parte la numeroase ediții de Campionat Național de Baschet Feminin, ultima fiind cea din sezonul 2016-2017.

Articolul urmator Tot ce trebuie să știi despre Andrei, fratele mai mic al Laurei Cosoi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.