Logodnica lui Boris Johnson a născut, în vreme de pandemie, un băiețel perfect sănătos! Premierul își va lua concediu

Logodnica lui Boris Johnson a născut, în vreme de pandemie, un băiețel perfect sănătos! Premierul își va lua concediu

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Boris Johnson a devenit din nou tată, la numai câteva zile după ce a învins Covid-19! Este cel de-al treilea prim-ministru britanic din ultimele două decenii care a avut un copil în timpul ocupării funcției.

Lună tumultuoasă pentru liderul britanic, care tocmai a revenit la serviciu după ce a fost internat din cauza noului coronavirus pe care l-a contractat. Boris Johnson și logodnica sa, Carrie Symonds, au anunțat ieri nașterea băiețelului lor, „Primul ministru și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiețel sănătos la un spital din Londra, în această dimineață", a spus purtătorul său de cuvânt. "Atât mama cât și bebelușul se simt foarte bine. Premierul și doamna Symonds ar dori să mulțumească fantasticului colectiv din maternitate.”

Boris Johnson a devenit tata in plina pandemie de coronavirus

Nașterea copilului vine la doar două săptămâni după ce premierul a fost externat din Spitalul St. Thomas din Londra, după ce a fost tratat pentru COVID-19. Johnson, în vârstă de 55 de ani, a testat prima dată pozitiv pentru coronavirus la începutul lunii aprilie și și-a petrecut primele 10 zile din boala sa în auto-izolare, în Downing Street, înainte de a fi transportat de urgență la spital. Când a fost externat din St. Thomas, a adus un omagiu personalului spitalului, spunând că „nu le pot mulțumi suficient. Le datorez viața mea. ” El a adăugat mai târziu, că „NHS mi-a salvat viața, fără îndoială”. Symonds, în vârstă de 32 de ani, a suferit, de asemenea, simptome ale virusului și s-a izolat în perioada în care Johnson a fost internat în spital, dar nu a fost niciodată internată.

La sfârșitul lunii februarie, Symonds a anunțat pe contul ei de Instagram că s-au logodit la Anul Nou și că acum își așteaptă primul copil. Cei doi au scris deja o pagină importantă în istoria britanică, fiind primul cuplu necăsătorit care locuia în 10 Downing Street 10.

Johnson are patru copii cu a doua sa soție, avocata Marina Wheeler: Lara Lettice, 26 de ani, Milo Arthur, 24 de ani, Cassia Peaches, 22 de ani și Theodore Apollo, 20. Divorțul cuplului a fost finalizat în februarie, după 25 de ani de căsătorie. Copilul este primul pentru Symonds, un fost șef de PR al Partidului Conservator al lui Johnson.
Johnson nu este primul prim-ministru britanic care a devein părinte în timpul ocupării funcției. În 2010, fostului premier David Cameron și soției sale, Samantha Cameron, li s-a născut o fiică la câteva luni de la preluarea funcției. Cu aproximativ 10 ani mai devreme, Tony Blair a devenit primul ministru britanic în 150 de ani care a avut un copil în timp ce era în funcție.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
"Blestemul" lui Iurie Darie. Regretatul actor pare să se fi născut sub semnul durerii pentru că și-a pierdut, pe rând, cei mai dragi oameni
"Blestemul" lui Iurie Darie. Regretatul actor pare să se fi născut sub semnul durerii pentru că și-a pierdut, pe rând, cei mai dragi oameni
Cat de sanatos este parul tau?
Incepe quiz
Cat de sanatos este parul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.