Lora trăiește un adevărat coșmar în Paradis. Aflată în carantină forțată, în Bali, iată cu câți bani a ajuns să trăiască

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Aflată în Bali de la începutul lunii martie, Lora a trecut de la Paradis la Infern, din cauza carantinei. Cântăreața a plecat în vacanță cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, în martie, când se anunțase deja pandemia. Nu bănuia ce avea să urmeze și că nu se va mai putea întoarce în țară.

lora bali

Sursa foto: Pinterest 

Lora a rămas blocată în Bali

După tragedia din ianuarie, când Lora și-a pierdut mama, artista a avut o perioadă foarte grea. Vacanța din Bali urma să fie o perioadă de vindecare și rupere de lume, dar, până la urmă, s-a transformat într-un coșmar. 

După două săptămâni de vis, Lora și Ionuț urmau să se întoarcă acasă pe 4 aprilie, dar nu au mai putut pleca de pe insulă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Cum banii pe care i-au avut cei doi s-au împuținat, au fost nevoiți să facă economii stricte. S-au mutat de la resortul de cinci stele într-o căsuță, dar un șarpe a intrat în locuință și a speriat-o foarte tare pe cântăreață. Așa că au schimbat din nou cazarea, într-o zonă mai populată, însă ceva mai scumpă.

Cântăreața și iubitul ei fac economii stricte

Pentru a le ajunge banii, Lora și Ionuț nu cheltuiesc mai mult de 50 de euro pe zi. Nu mai mănâncă la restaurante ci cumpără alimente de la supermarket și gătesc acasă. Mai mult decât atât, Lora a început să promoveze diferite produse pentru a obține mai mulți bani. 

În plus, a apărut o nouă temere pentru Lora și iubitul ei, mai amenințătoare decât coronavirusul, febra Dengue care le poate pune viața în pericol. 

lora si ionut

Sursa foto: Pinterest

„Bali este plin de surprize, plăcute și neplăcute. Din păcate, izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari, care poartă virusul Dengue, iar autoritățile încearcă să rezolve și această problemă, deoarece o doamnă doctor ne-a spus că este mai rău să faci dengue decât corona. Să sperăm că totul va fi bine”, declara Lora pentru ciao.ro

Lora și ionuț Ghenu intenționau să se căsătorească anul acesta, dar și-au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Principala lor dorință în acest moment este să depășească starea de criză în care se află acum și să se întoarcă în țară cu bine. 

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator E oficial! Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc pentru marele "DA"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.