Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Lui Kate Middleton îi este dor de prințul Harry! Ce a declarat prințesa despre plecarea lui cu Meghan

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Decizia prințului Harry de a se retrage din rolurile sale regale și de a pleca împreună cu Meghan Markle și cu fiul lor, Archie, în Canada, a afectat-o în mod deosebit pe ducesa de Cambridge, care avea o relație foarte bună cu cumnatul ei. 

Kate Middleton se teme că această decizie îi va îndepărta și spune că va simți lipsa prințului și a frumoasei legături de prietenie pe care o avea cu el. 

kate si harry

Sursa foto: Pinterest

Decizia prințului Harry o afectează pe Kate Middleton

În vreme ce Regina și-a dat binecuvântarea ca ducele și ducesa de Sussex să-și împartă timpul între Marea Britanie și Canada, Kate Middleton privește cu tristețe plecarea lui Harry. 

„Mi-e deja dor de el și mă tem că nu vom mai fi la fel de apropiați”, ar fi declarat prințesa, potrivit unor surse de la Casa Regală.

Ocupată cu creșterea celor trei copii, George (6 ani), Charlotte (3 ani) și Louis (1 an și opt luni), Kate are, totodată, multiple îndatoriri regale și caritabile. Zilele trecute a vizitat un spital, muzeul de științe și un centru comunitar ca parte a planului ei de a aplica anumite chestionare legate de dezvoltarea timpurie a copiilor. 

„Kate este foarte ocupată și a început să aibă atacuri de panică. Abia are timp să se odihnească, iar când încearcă să doarmă, gândurile nu-i dau pace”, au declarat unele surse. 

Kate Middleton lucrează uneori și 18 ore pe zi, de aceea este foarte obosită. Retragerea ducilor de Sussex din îndatoririle lor regale cu siguranță a făcut să vibreze acea parte ascunsă a sufletului ei care își dorește să fie liberă și lipsită de obligații. 

Relațiile dintre Kate și Meghan Markle rămân reci

În ceea ce privește relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle, aceleași surse declară pentru US weekly că „sunt mai îndepărtate decât oricând.”

kate si meghan

Deși Kate a încercat anterior să crească conexiunile dintre familia ei și cea a ducilor de Sussex, se pare că relația ei cu Meghan a rămas în continuare rece. La rândul său, prințul Harry a admis, în cadrul unui documentar, că el și fratele său, ducele de Cambridge, nu mai sunt la fel de apropiați ca odinioară. 

Surse foto: Pinterest, Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!