Mai sinceră ca niciodată. Lidia Buble a mărturisit ce sfaturi primește foarte des de la tatăl ei

Mai sinceră ca niciodată. Lidia Buble a mărturisit ce sfaturi primește foarte des de la tatăl ei

Alida Enache

Este deosebit de frumoasă, extrem de talentată și "pune pasiune în tot ceea ce face", după cum mărturisește chiar ea. Lidia Buble duce acum o viață de vis, căci vocea sa sublimă a propulsat-o direct pe culmile succesului și o țară-ntreagă s-a îndrăgostit de ea. Lucrurile nu au fost, totuși, atât de roz dintotdeauna, iar despre acest aspect al vieții sale și nu doar, vedeta a vorbit fără perdea într-un nou podcast.

Invitată fiind în emisiunea lui Damian Draghici, Lidia Buble, acum în vârstă de 29 de ani, și-a deschis sufletul în fața publicului și a dezvăluit detalii neștiute despre viața sa.

Imagine cu Lidia Buble îmbrăcată într-o rochie roz

Cântăreața a dus un trai greu pe când a părăsit casa părintească din Deva și a venit la Capitală. Aceasta a plecat cu doar 40 de lei în buzunar de acasă și a ajuns chiar să fure din supermarket-uri pentru a se putea hrăni. Chiar dacă avea și un job la vremea aceea, mai precis, era bonă, banii nu era niciodată suficienți pentru a plăti chiria, întreținerea și mâncarea.

Imagine cu Lidia Buble în vacanță

”Momentul în care eu am ajuns la București cu fix de 40 de lei în Buzunar, mi-era atât de rușine să-l sun pe tati să-i cer să-mi dea bani de chirie pentru luna asta. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni.

Îi mai sunam din când în când pe ai mei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu viața mea, că trebuie să găsesc o sursă de venit”, a spus ea.

”Am început să lucrez, salariul era unul mic, ținând cont că trebuia să plătesc chirie, întreținere. Au fost foarte multe luni când efectiv mergeam prin supermarketuri, nu îmi e rușine. Mergeam prin supermarketuri și mâncam câte un biscuite, doi, de foame. Nu mai aveam bani nici de metrou, de RATB”, a mai adăugat solista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Ce sfaturi de relație primește Lidia Buble de la tatăl ei

Chiar dacă începutul carierei sale nu a fost deloc promițător, Lidia Buble a reușit să izbândească. Aceasta a devenit, cu timpul, una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc, iar piesele sale superbe sunt fredonate chiar și peste oceane. "De vină" pentru acest lucru este, bineînțeles, talentul său de neegalat, dar și familia solistei a jucat un rol foarte important în evoluția sa.

Cântăreața s-a născut într-o familie credincioasă cu 10 frați și s-a bucurat încă dintotdeauna de susținerea și dragostea tuturor. Tatăl cântăreței, Viorel Buble, este preot și îi dă fiicei sale cele mai bune și prețioase sfaturi despre viață și relații.

 Imagine cu Lidia Buble alături de surorile sale și mama lor de Paști

Vezi și: O adevărată mamă-eroină! Cum arată mama Lidiei Buble, după 11 nașteri

Unul dintre subiectele pe care Lidia Buble le discută cel mai des cu tatăl său este viața ei amoroasă. Știm deja cu toții că vedeta nu a prea avut parte de noroc în iubire, dacă ar fi să luam în calcul și relația cu Răzvan Simion și, tocmai de aceea, Viorel Buble încearcă să o ajute cu sfaturile sale. Acesta își dorește ca fiica lui să aibă o relație cu un bărbat cu frica lui Dumnezeu.

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a mărturisit ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

De asemenea, artista își dorește ca partenerul ei să o iubească necondiționat, exact așa cum este, cu bune și cu rele.

”Întotdeauna mi-am dorit să cunosc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt eu, să se îndrăgostească de mine, că i-am plăcut eu. Noi avem frica asta, niciodată nu știi.

Să mă pună pe mine mai presus de nevoile lui, așa fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește foarte ușor, să-mi înțeleagă job-ul pe care îl am. (... ) Să mă iubească sincer și să mă susțină în ceea ce fac.”, a mai adăugat ea.

În prezent, se vehiculează prin presă faptul că Lidia Buble ar avea o relație cu celebrul afacerist Horațiu Nicolau. Solista originară din Deva a fost suprinsă deseori de către paparazzi cu bărbatul care este mai în vârsta ca ea cu 30 de ani. Chiar și așa, aceasta preferă să rămână discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă și nu a dat nicio declarație în acest sens. 

Artista s-a iubit în trecut și cu Răzvan Simion, însă cei doi au hotărât să își spună adio după cinci ani de relație, în 2020. Prezentatorul de la matinal a fost surprins, de asemenea, alături de arhitecta Daliana Răducan.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, declarații în premieră despre căsătorie și copil

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Click, Spynews, Libertateapentrufemei

Articolul urmator
Blestem sau binecuvântare? Lidia Vadim, fiica cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor vorbește despre povara numelui ei în copilărie
Blestem sau binecuvântare? Lidia Vadim, fiica cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor vorbește despre povara numelui ei în copilărie
Cât de des te faci de rușine în public?
Incepe quiz
Cât de des te faci de rușine în public?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.