O adevărată mamă-eroină! Cum arată mama Lidiei Buble, după 11 nașteri

O adevărată mamă-eroină! Cum arată mama Lidiei Buble, după 11 nașteri

Alida Enache

Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai talentate și îndrăgite soliste din România, fără doar și poate! Toată lumea o cunoaște și o admiră, însă puțini știu că ea provine dintr-o familie foarte numeroasă.

Mama Lidiei Buble, Rahela, stă departe de camerele de filmat, deși ea are o poveste foarte frumoasă de împărtășit cu publicul larg. Rahela are alături de soțul ei, tatăl Lidiei, 11 copii: Lorena, Diana, Elisei, Lidia, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin și Iosif. Patru dintre frați sunt mai mici ca Lidia (Estera, Lorena, Diana și Elisei) și șase sunt mai mari (Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin și Iosif).

Lidia Buble își îmbrățișează mama      Sursa foto: Instagram

Părinții solistei locuiesc în Deva, în județul Hunedoara. Rahela și-a dedicat toată viața creșterii copiilor ei și nu a muncit niciodată, deoarece a trebuit să se ocupe de creșterea a 11 copii. Tatăl Lidiei Buble, Viorel, este cel care a îndrumat-o pe fiica sa spre o carieră muzicală, oferindu-i oportunitatea de a cânta în corul bisericii penticostale Emanuel din localitate, unde acesta servește drept preot.

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi și 354 de verișori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse și am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun și de Paște era ceva de vis. Ne costumam în Iosif și Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Artista este foarte recunoscătoare pentru copilăria pe care a avut-o și își apreciază părinții foarte mult. În urmă cu 3 ani, ea a lansat o piesă emoționantă numită „Sărut mâna, mamă” pe care i-a dedicat-o Rahelei și care a strâns peste 9 milioane de vizualizări pe Toutube.

Lidia Buble își pupă mama      Sursa foto: Instagram

Citește și: La o parte, Angelina Jolie! Lorena, sora mai mică a Lidiei Buble e de o frumusețe răpitoare și are o voce de înger

La momentul împlinirii vârstei de 28 de ani, Lidia Buble se afla la filmările show-ului Asia Express. Părinții ei și-au dorit să îi facă o surpriză și i-au realizat un material video, prin care i-au transmis cele mai frumoase și calde urări. În videoclip apare și Lorena, una dintre surorile ei, care la rândul ei, i-a urat un frumos „La mulți ani”.

Lidia Buble și surorileSursa foto: Instagram

„Pentru că Preaiubitul Dumnezeu a rânduit ca într-o zi de 9 iunie să ne mai trimită încă o prințesă, prințesa Lidia. Noi dorim ca această călătorie pe care o face pe mapamond să fie sub privirile Domnului. Dumnezeu să o păzească pe ea și pe Estera, să se poată întoarce cu pace și cu liniște, să le poarte Dumnezeu de grijă. Dumnezeu să te binecuvânteze cu toată sănătatea trupească și spirituală. Amin! Aleluia”, a spus tatăl solistei, Viorel Buble.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????????????? (@lidia.buble.fanpage)

De curând, una din surorile Lidiei, Estera a pătruns și ea în luminile reflectoarelor prin participarea la emisiunea Asia Express, alături de aceasta.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Surse articol: Libertatea, Bzi, Elle

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook, Instagram

Articolul urmator
Incredibila poveste de viață a regretatei Florina Cercel! Scena i-a devenit copil după ce nu și-a putut împlini visul de a deveni mamă
Incredibila poveste de viață a regretatei Florina Cercel! Scena i-a devenit copil după ce nu și-a putut împlini visul de a deveni mamă
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.