Mai știi că s-au iubit? Ce a declarat Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu

Mai știi că s-au iubit? Ce a declarat Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu

Alida Enache

În urmă cu mai bine de două decenii, Gheorghe Gheorghiu, acum în vârstă de 69 de ani, și Anca Țurcașiu, care în prezent are 52 de ani, se iubeau pătimaș, mai ceva ca în filmele de dragoste. Îți mai aduci aminte? După cinci ani intenși de iubire, atunci când publicul s-ar fi așteptat ca îndrăgostiții să meargă în fața altarului, aceștia anunțau, spre surprinderea tuturor, că și-au luat adio unul de la celălalt.

Relația dintre mult îndrăgitul artist și fosta-i iubită, mai tânără cu 16 ani, s-a terminat brusc, ne-a luat pe toți pe nepregătite și ne-a și lăsat pe mulți dintre noi cu o mare curiozitate: Ce s-a întâmplat, de fapt?

Ei bine, s-ar putea spune că "Unde dragoste nu e, nimic nu e", însă adevăratul răspuns la această întrebare ni-l oferă chiar Gheorghe Gheorghiu, acum, după mai bine de 20 de ani, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a fost invitat de curând.

Se pare că Anca Țurcașiu era... narcisistă.

Imagine cu Gheorghe Gheorghiu în timp ce face un selfie

„Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că „mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani.

Era frumoasă, chiar prea frumoasă. Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase.

A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie. Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor.”, a mărturisit el.

 Imagine cu Anca Turcașiu în trecutAnca Țurcașiu în trecut

În urmă cum mult timp, au apărut zvonuri cum că solista ar fi fost înșelată de Gheorghe Gheorghiu, ceea ce ar fi dus, în mod evident, la separarea de acesta. Chiar și așa, cunoscutul cantautor a ținut să dezmintă această știre, într-un interviu acordat în trecut.

„Am un respect deosebit pentru Anca și pentru toate iubitele mele. Întotdeauna eu am rămas în relații bune cu fostele iubite. Le-am iubit așa, cu patimă. Am avut o relație foarte frumoasă. Anca chiar mi-e tare dragă și astăzi și mă bucur că arată extraordinar. Ne-am despărțit pentru că atât a fost. Nu am înșelat-o.", a declarat el pe atunci.

Imagine cu Anca Turcașiu cu un buchet de flori în brațeAnca Țurcașiu în prezent

De asemenea, și Anca Țurcașiu a făcut, mai demult, o declarație neașteptată despre relația lor de atunci.

„Era o diferență de 16 ani între noi, dar el și acum e un copil mare, și atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, țopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relație mai serioasă, mai academică, nu știu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer”, spunea ea în anul 2011 pentru revista Tango.

Citește și: Alin Oprea iubește ca un adolescent! Ce spune acum despre relația lui cu Medana

Surse foto: Facebook, Facebook, Youtube, Facebook

Surse articol: Libertatea, Playtech, Wowbiz

Articolul urmator
Viața maestrului Tudor Gheorghe, un munte de talent, îmbinat cu răbdare, dedicare și profesionalism: „Dăruiesc mai mult din prea plinul pe care mi l-a dat Dumnezeu”
Viața maestrului Tudor Gheorghe, un munte de talent, îmbinat cu răbdare, dedicare și profesionalism: „Dăruiesc mai mult din prea plinul pe care mi l-a dat Dumnezeu”
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.