Maia Morgenstern - o viață ca un scenariu de film. Prin ce provocări grele a trecut de-a lungul timpului îndrăgita actriță

Ramona Jurubita

Este una dintre cele mai iubite actrițe din România, a ajuns cunoscută și peste hotare datorită muncii sale, iar pasiunea pentru teatru și film a făcut-o să obțină multe premii. La 60 de ani, Maia Morgenstern se mândrește cu un palmares impresionant, după ce a jucat în nenumărate producții de succes. Până și viața ei pare să reprezinte un scenariu de film, dacă ne raportăm la toate încercările prin care a trecut.

A avut parte de două căsnicii eșuate, s-a împărțit între viața personală și cea profesională, dar s-a descurcat de minune în toate rolurile pe care viața i le-a dat. Cel de mamă este cel care i se potrivește cel mai bine, fiindcă are o familie superbă și trei copiii care i-au urmat exemplul de curaj, putere și determinare.

Deși a înfruntat unele greutăți, acum respiră ușurată, căci a ajuns să aibă tot ce își dorește și poate privi cu mândrie spre trecut. În galeria foto găsești povestea vieții ei și descoperi cum a trecut peste fiecare etapă. 

Citește și: Viața lui Sergiu Nicolaescu, cel mai vizionat regizor român din toate timpurile

Detalii din copilăria Maiei Morgenstern Vezi galeria foto » Debutul în actorie și ascensiunea în carieră Premii și distincții obținute de Maia Morgenstern

Surse foto: InstagramInstagramInstagramInstagramInstagram, Facebook, Facebook, Instagram

Surse articol: ClickClick3dotsLibertateaMagicfmB1tvBzi

Articolul urmator Povestea de viață a lui Constantin Cotimanis este atât de savuroasă, bate orice scenariu de film!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.