Maia Morgenstern este o mamă împlinită! Toți copiii i-au moștenit talentul, iar cele două fiice îi seamănă perfect

Maia Morgenstern este o mamă împlinită! Toți copiii i-au moștenit talentul, iar cele două fiice îi seamănă perfect

Ramona Jurubita

Maia Morgenstern (60 de ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. În 2022, a obținut Premiul de Excelență la TIFF 2022, pentru cele patru decenii de carieră dedicate scenei și marelui ecran. Toată România știe deja că fiul său, Tudor Istodor (40 de ani) îi calcă pe urme, însă actrița mai are pe cineva în familie care a simțit chemarea cinematografiei.

Fiica sa mijlocie, Eva Lea Cabiria Morgenstern, în vârstă de 24 de ani, este o actriță la fel de talentată. A absolvit Facultatea de Teatru cu 10 pe linie, făcând-o extrem de mândră pe mama sa, dar și pe actorul András István Demeter (54 de ani), care îi este tată. Cei doi părinți o îndrumă constant și o sprijină permanent în acest drum frumos pe care și l-a ales.

Tânăra a recunoscut că numele pe care îl poartă i-a deschis mai multe uși, dar asta nu înseamnă că nu a muncit pe brânci pentru a ajunge la așteptările publicului.

„Contează pentru mine (n.r. numele) pentru că mi-a oferit șansa de a cunoaște mulți oameni, mi-a oferit căldură, m-am simțit observată, m-am simțit ascultată, m-am simțit privită și sigur că toate lucrurile astea vin și cu o grămadă de presiune la pachet. A fost deosebit de important felul în care m-am dezvoltat, nu stric din punct de vedere pozitiv, dar este o foarte importantă parte din ceea ce sunt.”, a spus fiica Maiei Morgenstern la Radio România, despre numele mamei sale.

Cabiria Morgenstern în pijamale, cu părul strâns, în timp ce își face poză în oglindă și poartă ochelari
Cabiria Morgenstern

Ce relație are Maia Morgenstern cu fiica sa mijlocie

Ca în orice familie, și în cazul lor mai apar neînțelegeri, mai ales când opiniile diferite ies la suprafață. Din fericire, relația mamă-fiică nu a fost niciodată destabilizată de micile discuții în contradictoriu. Iată ce a povestit, pentru aceeași sursă, mijlocia Maiei Morgenstern, despre momentele tensionate dintre ea și mama sa:

„Sunt o fiică rebelă! Când se enervează Maia Morgenstern mă sperii, ca orice copil al părintelui său! Mă sperii, dar în același timp încerc să o ascult, să o înțeleg, fac eforturi active de a comunica bine cu ea, de a-i fi alături, de a-i fi confidentă, de a fi prezentă și cu mintea, și cu sufletul acolo. Simt că mama are nevoie de cineva care să fie acolo, tot timpul indiferent de orice!

Suntem două pietre tari, ne cam batem cap în cap și este posibil să fi fost așa de când eram mică, doar să nu-mi amintesc eu foarte bine lucrurile. E așa o chestie stoică între noi, adică ne certăm – și chiar ne certăm! – și avem stiluri similare de abordare a unei situații… Dar nu mă plâng. Neapărat! Însă la final plângem. Nu e o ceartă cu țipat, e mai degrabă o discuție în contradictoriu, cu argumente pro și contra, pe ton ferm și uneori ridicat, dar până la urmă se ajunge undeva și abia apoi e consumul emoțional. Iar împăcarea vine cu lacrimi!”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabiria Morgenstern (@morgensterncabiria)

Spre ce domeniu de activitate se îndreaptă mezina familiei?

În afară de Eva Lea Cabiria Morgenstern, celebra actriță mai are o fiică, pe Ana Isadora Băltățeanu. Aceasta este rodul iubirii dintre Maia Morgenstern și doctorul Dumitru Băltățeanu.

Ana Isadora Băltățeanu la masa unui restaurant, îmbrăcată în negru și cu părul ondulat
Ana Isadora Băltățeanu

Deși este și ea studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, pasiunea ei este cu totul alta. Tânăra de 21 de ani este atrasă de psihologie, însă nu s-a ferit să experimenteze și domeniul în care activează mama și frații ei mai mari. Aceasta a jucat deja pe scenă alături de Maia Morgenstern și s-a descurcat de minune, semn că talentul actoricesc este moștenire de familie.

Nu se știe momentan ce fel de carieră va îmbrățișa Ana Isadora când va crește, însă un lucru este cert: cei trei copiii ai actriței o pot însoți oricând pe scenă, fără niciun fel de problemă.

Irina Rădulescu, fiica regretatului Dem Rădulescu, îi duce cu mândrie numele mai departe. A moștenit talentul părinților ei

Surse foto: Facebook, InstagramFacebook

Surse articol: OkmagazineProtvLibertatea

Articolul urmator
Stela Popescu nu a avut copii care să-i ducă numele mai departe, dar are totuși un urmaș. Cine este femeia care i-a moștenit averea
Stela Popescu nu a avut copii care să-i ducă numele mai departe, dar are totuși un urmaș. Cine este femeia care i-a moștenit averea
Ce fel de mama vei fi?
Incepe quiz
Ce fel de mama vei fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.