Mara Bănică, dezvăluiri sincere despre operațiile estetice. „Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul"

Mara Bănică, dezvăluiri sincere despre operațiile estetice. „Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul"

Ramona Jurubita

Mara Bănică este cunoscută pentru curajul ei și este considerată una dintre cele mai neînfricate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta nu se teme de nimic și chiar a recunoscut în fața oamenilor că a avut parte de mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul vieții. Pare de necrezut, dar a făcut aproximativ zece anestezii până la vârsta de 47 de ani.

Patru dintre operațiile suferite au fost numai în zona sânilor, iar acum este conștientă de greșeala care a făcut-o să aibă probleme grave de sănătate. Dacă dimensiunile ar fi fost alese în parametri normali, nimic din tot ce a urmat nu s-ar fi întâmplat.

Recent, invitată în emisiunea „La Măruță”, jurnalista a vorbit despre experiența pe care a căpătat-o în timp și a dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la acest subiect. Bineînțeles, nu este împotriva intervențiilor estetice, dar nu recomandă modificările exagerate și care pot pune viața în pericol.

Ce a convins-o să își pună implanturi mamare în 2007

În 2003, concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a suferit un accident cumplit de mașină și a stat în comă timp de trei zile. Când s-a trezit, a realizat că nu mai arăta ca înainte, după ce și-a rupt coastele de pe partea stângă, iar mușchiul din acea zonă a avut de suferit. 

„În 2003, fusesem la războiul din Irak și primisem o mașină cadou de la Silviu Prigoană. (...) Am apucat să o conduc doar o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp din cauza unei gropi, la 50 de metri de casă. Am ajuns la spital, am fost în comă 3 zile, 1% șanse de supraviețuire, toate coastele rupte pe stânga, fractură de sold, splina scoasă... a fost ceva rău.”, i-a povestit Mara Bănică lui Cătălin Măruță și telespectatorilor săi.

Pentru că nu a mai fost mulțumită de aspectul sânului stâng, a decis să facă o intervenție din dorința de a se simți mai bine în pielea ei.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga... și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari.”, a mai spus.

De asemenea, a dezvăluit că regretă mărimea pe care a ales-o când a decis că are nevoie de o îmbunătățire. Ani de zile a cărat implanturile grele care cântăreau aproximativ șase kilograme. Efectele acestui efort s-au văzut când era prea târziu, după ce i-a fost afectată coloana și a început să aibă dureri îngrozitoare.

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea.”, a mai spus Mara Bănică la Pro TV.

Mara Bănică și fiica ei, zâmbitoare în timp ce stau acasă pe canapea
Mara Bănică și fiica ei

Jurnalista de război a mărturisit că i-ar plăcea să aibă o emisiune în care să abordeze astfel de subiecte despre problemele medicale pe care nu le discută mulți oameni. Din punctul ei de vedere, anumiți medici nu se gândesc la pacientele lor, ci vor să depună un efort mai mic în cadrul unei intervenții. Iată ce a mai declarat:

„Pentru unii medici este mai ușor să te vrăjească, să-ți pună un implant mare, decât să îți lucreze o mastopexie. Mi-e dor să mă întorc la muncă și să am o emisiune fix pe chestiile astea, dar cu onestitate, chestii sincere că oamenii cam mint pe la televizor. Poți să le spui verde în față și lucruri din propria experiență și să le povestești așa cum sunt. (...) Experiența înseamnă să înveți din greșeli și să nu le mai faci a doua oară.”

De asemenea, a recunoscut și că i-a fost teamă că nu se va mai trezi după intervenție, având în vedere numărul mare de anestezii la care a fost supusă în timpul vieții. Cu toate acestea, Mara Bănică rămâne o luptătoare și un exemplu pentru femeile care vor să se simtă bine în pielea lor. Le-a sfătuit pe doamne și domnișoare să își pună implanturi de sâni dacă simt că au nevoie, dar să nu exagereze cu mărimea așa cum a făcut ea.

Citește și: Cum arată acum Eugenia Șerban, actrița care a avut sânii necrozați în urma operațiilor de implant mamar

Surse foto: FacebookFacebookFacebook

Surse articol: YoutubeDoctorulzileiUnica

Articolul urmator
Mara Bănică a trecut printr-o operație estetică la față, care a durat mai bine de 12 ore. „Expresia „a te schimonosi de durere” există, am trăit-o pe pielea mea”
Mara Bănică a trecut printr-o operație estetică la față, care a durat mai bine de 12 ore. „Expresia „a te schimonosi de durere” există, am trăit-o pe pielea mea”
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?
Incepe quiz
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.