Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber

Marius Elisei a început o nouă etapă în viața lui. Fostul soț al Oanei Roman a devenit șofer de Uber

Anca Marcus

Marius Elisei (37 de ani), cunoscut publicului român ca fostul soț al Oanei Roman (47 de ani), a luat-o pe o nouă rută a vieții lui. După divorțul de fiica lui Petre Roman, bărbatul are o nouă iubită, despre care spune că e sufletul lui pereche și s-a angajat ca șofer de Uber.

Ultima perioadă a vieții lui Marius Elisei i-a adus schimbări notabile. Fostul partener al Oanei Roman lucrează acum ca șofer pe Uber și pare extrem de fericit alături de o nouă femeie, pe care o prezintă cu mândrie pe rețelele de socializare.

Marius Elisei s-a apucat de Uber 

După ce a petrecut o perioadă în industria livrărilor de flori, Marius Elisei s-a aventurat acum pe străzile orașului în calitate de șofer Uber.

De curând, unul dintre clienții săi, a povestit despre experiența sa cu fostul soț al Oanei Roman, la volanul mașinii de Uber, pe care îl descrie ca fiind „un șofer echilibrat, foarte respectuos și atent la drumul său".

Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos.

Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă", a spus acesta.

Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o frumoasă brunetă 

Marius Elisei și noua lui iubită Gabriela, îmbrățișați, în timpul unei vacanțe în Londra

După ce a trecut prin despărțirea de Oana Roman, alături de care are o fiică de 9 ani, Marius Elisei pare să-și fi găsit fericirea în sufletul unei brunete frumoase.

În luna septembrie, chiar la scurt timp după despărțirea definitivă de Oana, Marius a intrat într-o relație cu o nouă iubită, și într-un ritm rapid, cei doi s-au mutat deja împreună.

De ce nu?! (n.r. se gândesc la un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună.

Da (n.r. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu.

Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic, încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei în urmă cu puțin timp.

Fostul soț al Oanei Roman a confirmat că se simte fericit și mulțumit în această nouă relație. Deși despărțirea de fiica lui Petre Roman a avut loc pe 3 septembrie, la trei zile distanță el și-a început relația cu noua sa iubită, iar acum își proiectează un viitor alături de aceasta, inclusiv planuri de a deveni părinți din nou.

Bărbatul subliniază că se bucură de prezent și nu ezită să trăiască în acord cu sentimentele pe care le au unul față de celălalt. El spune că se bucură de această etapă a vieții lor, fără să aștepte să vadă ce va aduce viitorul.

Cine e noua iubită a lui Marius Elisei 

Marius Elisei și noua lui iubită, Gabriela, zâmbind în timp ce savureaza un suc pe o terasă

Marius Elisei și noua sa iubită, Gabriela, se cunosc de mulți ani, însă nu au avut nicio conversație până în luna septembrie. Partenera sa nu este implicată în lumea showbizului, în schimb, are 40 de ani, cu trei ani mai în vârstă decât el, și activează în domeniul medical.

Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot”, a spus el.

Astfel, Marius Elisei pare să fi găsit echilibrul atât în viața profesională cât și personală, iar noi ne bucurăm pentru el.

Oana Roman și Marius Elisei își aruncă vorbe grele după despărțire. Nu pare să mai existe cale de împăcare de această dată

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: Click, Libertatea, Click

Articolul urmator
Cum arată casa Oanei Roman. Vedeta locuiește doar cu fiica ei într-o vilă impresionantă: „Ne-a rămas mare casa”
Cum arată casa Oanei Roman. Vedeta locuiește doar cu fiica ei într-o vilă impresionantă: „Ne-a rămas mare casa”
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.