Mark Wahlberg a devenit tată pentru prima dată în aceeași zi în care a murit sora lui - El o numește "îngerul păzitor" al fiicei sale

Alida Enache

Chiar dacă acum duce o viață minunată, așa cum mulți și-ar dori, actorul american Mark Wahlberg s-a confruntat cu multe tragedii în trecut. Cel mai frumos eveniment din viața sa, ziua în care s-a născut prima lui fiică, s-a transformat într-un coșmar teribil.

Este actor, producător și fost rapper american și a gustat din cupa faimei încă din 1991, pe când dădea lovitura cu trupa lui "Marky Mark and the Funky Bunch". Talentul său l-a purtat direct la Hollywood mai târziu, unde a devenit un fenomen al actoriei.

S-a bucurat, de asemenea, de numeroase nominalizări la Academy Awards, Golden Globe Awards și Primetime Emmy Awards și, în prezent, se poate lăuda cu o familie superbă. Despre Mark Wahlberg vorbim acum, care, în ciuda aparențelor, a avut o viață foarte grea. Află din galerie fotode mai jos ce trebuie să știi despre artistul american, acum în vârstă de 51 de ani! 

Este cel mai mic copil dintre cei nouă frați

Este cel mai mic copil dintre cei nouă frați

Mark Wahlberg s-a născut în ziua de 5 iunie 1971, într-o familie cu alți opt copii. Părinții săi, Alma și Donald Wahlberg, au adus pe lume cinci fii: Donnie, Paul, Robert, Arthur și Jim, și trei fiice: Debbie, Tracey și Michelle.

Din păcate, tatăl celor nouă copii nu a vrut să-și asume rolul de părinte, și-a părăsit familia. Bărbatul a lăsat-o pe Alma să se descurce de una singură cu micuții lor, iar viața tuturor a început să se destrame încetul cu încetul.

Actorul consideră, totuși, că a avut o copilărie bună în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. În plus de asta, și-a dat seama că a crescut într-o familie cu foarte multe lipsuri abia la maturitate.

"Cred că, în mare parte, am avut o copilărie destul de bună. Abia când am crescut ne-am dat seama că nu aveam ceea ce au avut mulți alți oameni.", spunea el în timpul unui interviu.

Și-a descoperit pasiunea pentru muzică după un moment de cumpănă

Și-a descoperit pasiunea pentru muzică după un moment de cumpănă

Cel mai afectat de plecarea tatălui dintre cei nouă copii ai familiei Wahlberg a fost chiar starul din "Mile 22". A ajuns să se implice într-o bandă de traficanți de substanțe ilegale și, la 13 ani, a renunțat la școală. Devenise dependent de stupefiante.

La 16 ani a avut și probleme cu legea, după ce a încercat să jefuiască și să atace un vânzător. Pentru fapta sa, el a ajuns în închisoare și a petrecut 45 de zile acolo.

"Am ajuns în cel mai rău loc pe care mi l-aș fi putut imagina și nu am vrut să mă mai întorc niciodată.", spunea el despre acel moment.

După ce a ieșit din închisoare, actorul a hotărât să-și schimbe viața și să-l urmeze pe fratele său, Donnie, care trecuse printr-o situație similară în trecut. Astfel că a început să-și canalizeze energia pe talentele, pasiunile sale și a intrat într-o trupă de băieți, nimeni alții decât New Kids On The Block.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Ulterior, inspirat de fratele său, a înființat grupul hip-hop Marky Mark And The Funky Bunch, care a produs single-uri de succes precum "Good Vibrations" și "Wildside". La scurt timp după ce a dat lovitura în muzică, a trecut la actorie și a ajuns un fenomen mondial.

"Nu există nimic care să nu se poată realiza prin muncă grea." spune el.

Și-a întâlnit marea iubire, iar viața lui s-a schimbat

Și-a întâlnit marea iubire, iar viața lui s-a schimbat

În anul 2001, starul din "Date Night" a întâlnit-o pe cea care urma să îi devină soție, Rhea Durham (44 ani). Cei doi s-au cunoscut în timpul turneelor de presă ale actorului. La vremea aceea, modelul Victoria's Secret avea 24 de ani și l-a cucerit pe actor cu personalitatea sa. Ea era diferită de toate celelalte tinere, care doar își doreau să fie văzute la brațul lui Mark la diverse evenimente.

"Rhea este persoana pe care o căutam. Pot avea încredere în ea în moduri în care nu pot avea încredere în mine însumi", spunea actorul despre partenera sa la acea vreme.

La prima lor întâlnire, Mark și Rhea au fost... la Catedrala St. Patrick din New York. Actorul și-a dorit neapărat să afle dacă viitoarea sa soție era o persoană credincioasă, lucru foarte important pentru el. Inițial, a întrebat-o dacă vrea să iasă cu el la o întâlnire, iar imediat după, i-a propus să se vadă la o biserică. A rămas extrem de surprins că modelul a fost de acord să facă asta, iar la scurt timp după prima lor întâlnire, și-a dat seama că ea îi este aleasa.

"Îi datorez multe soției mele. Ea m-a ajutat să devin bărbatul care sunt și a creat o viață frumoasă pentru mine și copiii noștri", mai mărturisea el.

Nașterea fiicei sale s-a transformat într-un adevărat coșmar

Nașterea fiicei sale s-a transformat într-un adevărat coșmar

După mai bine doi ani de relație, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Micuța Ella Rae s-a născut la Los Angeles în ziua de 3 septembrie 2003. Mark a asistat la nașterea fiicei sale și își amintește cu bucurie de acel moment extrem de emoționant.

"Nașterea fiicei mele a fost cel mai uimitor lucru pe care l-am trăit vreodată", a declarat el.

Din păcate, cel mai frumos eveniment din viața actorului a fost umbrit de o tragedie cumplită. Sora lui, Debbie, a murit chiar în aceeași zi.

Aceasta fusese internată la un spital din Boston pentru a i se îndepărta pietre la rinichi. În timp ce se afla pe patul de spital, ea a suferit un atac de cord brusc și a intrat, imediat, în șoc septic. Organismul femeii nu a mai putut rezista și, ulterior, aceasta și-a dat ultima suflare, la doar 43 de ani.

"A fost cea mai bună zi din viața lui - și cea mai rea. În fiecare an, cu ocazia zilei de naștere a copilului, își va aminti de moartea surorii sale", a declarat un prieten apropiat al lui Mark.

Surse foto: InstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram, Youtube

Surse articol: Amomama, Amomama, Hellomagazine

Articolul urmator Relația plină de suișuri și coborâșuri a doi dintre cei mai mari actori de la Hollywood, Julia și Eric Roberts

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.