Mărturia cutremurător de sinceră și șocantă a soției lui Will Smith: "Am mers drogată la muncă. După ce m-am prăbușit..."

Mărturia cutremurător de sinceră și șocantă a soției lui Will Smith: "Am mers drogată la muncă. După ce m-am prăbușit..."

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Soția lui Will Smith și-a deschis sufletul într-un interviu fără precedent, în cadrul căruia a vorbit cu onestitate despre lupta acerbă pe care a dus-o cu dependența de substanțe interzise și alcool. 

Jada Pinkett Smith a vorbit despre faptul că a fost dependentă de alcool și droguri, în cadrul propriei sale emisiuni, "Red Table Talk". Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 49 de ani, a povestit o întâmplare neștiută din trecutul său, petrecută în anul 1996, atunci când se afla pe platourile de filmare ale peliculei "The Nutty Professor", unde a împărțit scena cu Eddie Murphy.

"Am avut un incident în timpul filmărilor. Am leșinat și am fost dusă în cabina de machiaj. Am mers drogată la muncă. După ce m-am prăbușit, le-am spus tuturor că probabil am luat o pastilă veche dintr-un flacon cu vitamine", a mărturisit actrița în fața mamei sale, Adrienne Banfield-Norris și a fiicei sale, Willow Smith, care este co-prezentatoare a emisiunii sale online.

Jada Pinkett Smith are ochii inlacrimati si gesticuleaza

Sursa foto: Captură YouTube

"Cu toate acestea am găsit puterea de a mă aduna și a-mi continua treaba. Aceea a fost ultima dată când am consumat", a adăugat ea. Vedeta se caracterizează ca fiind o "mare petrecăreață" în tinerețe, iar stilul acesta dezolant de viață l-a avut încă de pe vremea adolescenței. "Beam atât de mult, încât băgam pe oricine sub masă", a spus ea.

Lucrurile s-au înrăutățit când a intrat în lumea Hollywod-ului și a început să combine alcoolul cu substanțele interzise. Ea și-a justificat acest comportament spunând că pe atunci considera că nu face nimic greșit și că nu erau droguri periculoase. În realitate, se îndrepta încert, dar sigur, către marginea prăpastiei. Totuși, mai mulți colegi de-ai săi de breaslă, printre care actrița și dansatoarea Debbie Allen, au avertizat-o că nu este bine ceea ce face și că trebuie să renunțe.

Citește și: Drama actorului Tom Hanks: are un fiu dependent de droguri

"De aceea trebuie să ai încredere în oamenii din jurul tău atunci când te sfătuiesc să te oprești. Să nu credeți că nu au existat persoane care m-au implorat să încetez. Dar a trebuit să îmi dau seama singură de toate acestea", a povestit Jada Pinkett Smith.

Pe măsură ce toleranța sa în privința drogurilor creștea i-a fost aproape imposibil să renunțe la consumul regulat. A realizat că situația îi scăpase complet de sub control, dar totuși a găsit puterea de a se opri singură. "M-am oprit destul de repede, aș putea spune. Adică, atunci când mi-am dat seama că sunt deja la a treia sticlă de vin mi-am spus: 'Ok, ai o problemă'. Și m-am oprit", a dezvăluit soția lui Will Smith, care a mai spus că în prezent consumă doar ocazional câte un pahar cu vin.

De cealaltă parte, și mama ei, Adrienne, a dus la rândul ei o luptă grea cu dependența de alcool de-a lungul anilor. Ea nu a mai băut de peste 30 de ani, dar spune că nu a încetat nici până în prezent să meargă la întrunirile "Alcoolilor Anonimi".

Surse articol: Today / Metro.co.uk / Foxnews

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Jojo, mai sinceră ca oricând despre relația cu Paul Ipate. "Am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți"
Jojo, mai sinceră ca oricând despre relația cu Paul Ipate. "Am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.