Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Meghan Markle, atacată dur de sora ei: „Sper să-i facă și ei Archie într-o zi ceea ce-i face ea tatălui nostru”

Miercuri, 15.01.2020

Relațiile dintre Meghan Markle și sora ei vitregă, Samantha, nu sunt dintre cele mai cordiale. În dorința ei de a o răni pe Meghan, Samantha Markle a spus cuvinte dure la adresa acesteia, folosindu-l chiar pe Archie, fiul ducesei de Sussex, pentru a-și ataca sora.

Sursa: Facebook

Meghan a adus rușinea asupra familiei

Aceasta este părerea Samanthei, după ce familia lui Meghan a fost subiectul multor bârfe și aprecieri negative în media, după căsătoria ducesei, din mai 2018. La vremea aceea, cel care ar fi trebuit s-o conducă la altar era tatăl lui Meghan, Thomas Markle, dar acesta s-a sustras în ultimul moment, din motive de sănătate.

Ulterior, Thomas Markle a dat o serie de interviuri, acuzând-o pe Meghan că a tăiat orice legătură cu familia ei de când este membră a Casei Regale.

Samantha a declarat pentru Daily Star: „Tata a înțeles și nu a luat-o personal”. Totuși, nu s-a putut abține să nu adauge: „Sper ca într-o zi Archie s-o trateze și pe ea așa cum l-a tratat ea pe tata”.

Meghan nu a încercat să remedieze relațiile cu familia ei

„Ea este problema, nu el și nici altcineva din familie”, consideră Samantha Markle. „A avut mai multe oportunități de a face ceea ce trebuie și a ales intenționat să nu o facă. Trebuie să se uite în oglindă”, a continuat ea, pe un ton dur. „Sper ca lucrurile să se schimbe într-o zi.”

Samantha speră că îl va întâlni cândva pe Archie

Samantha nu crede că Meghan își va schimba atitudinea, dar speră ca ea și părinții să-l poată întâlni într-o zi pe micul Archie.

„Presupun că familia va trebui să-i ofere lui Archie un mic dar atunci când va fi mai mare și va scăpa de sub controlul mamei sale. Poate că atunci se va întâlni cu familia.”

 

Meghan Markle, Archie si Harry

„Sper ca Archie să dorească să ne cunoască. Nădăjduiesc să nu moară nici unul dintre ai mei până atunci. Meg nu are dreptul să-i limiteze existența, ținându-l în cușcă”, a mai spus Samantha.

Surse foto: Getty, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!