Nu Skin

Melania Trump refuză să se mute la Casa Albă din cauza fiului ei. Ce reacţii a stârnit Prima Doamnă a SUA

Eugenia Dinescu, redactor

Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a confirmat luni că se va muta singur în luna ianuarie la Casa Albă.  Soţia sa, Melania Trump, va continua să locuiască la New York cel puţin până în luna iunie a anului 2017. Motivul? Melania nu îşi doreşte ca fiul lor de 10 ani, Barron, să fie nevoit să îşi schimbe şcoala înainte de sfârşitul anului şcolar, informează cotidianul The Independent.

Decizia Melaniei Trump de a rămâne la reşedinţa din New York, situată în Trump Tower, a stârnit  un val de rumoare în rândul părinţilor ai căror copii sunt colegi de şcoală cu fiul Melaniei şi al lui Donald Trump, „Anumiţi părinţi sunt îngrijoraţi cu privire la securitate şi la modul în care şcoala va acţiona în continuare”, a declarat unul dintre membrii consiliului părinţilor de la Columbia Preparatory School, şcoala pe care mezinul familiei Trump o frecventează.

De asemenea, părinţii sunt deranjaţi şi de faptul că au fost obligaţi să folosească scările, după ce accesul la lift a fost restricţionat pentru Prima Doamnă, şi sunt îngrijoraţi de măsurile de securitate ce urmează să fie implementate în jurul şcolii. Toate aceste măsuri sunt considerate de părinţi o „lipsă de respect pentru protocol”, potrivit The Independent.

Totuşi newyorkezii vor fi nevoiţi să se adapteze normelor de securitate ce vor fi implementate în jurul reşedinţei Melaniei din Manhattan şi şcolii pe care mezinul familiei Trump o frecventează. Jason Miller, unul dintre purtătorii de cuvânt ai lui Donald Trump, a declarat că „la fel că oricare alţi părinţi, sunt îngrijoraţi de impactul pe care mutarea în mijlocul anului şcolar l-ar avea pentru asupra fiului lor de 10 ani”, informează cotidianul The Independent.

„Melania este extrem de apropiată de Barron şi s-au apropiat şi mai mult în timpul campaniei prezidenţiale”, a declarat un apropiat al lui Donald Trump pentru cotidianul NYPost. „Campania a fost dificilă pentru Barron, iar ea [Melania Trump, n.r.], speră să menţină perturbarea la minimum”, a continuat aceeaşi sursă. Preşedintele ales al Statelor Unite mai are patru copii din căsnicii anterioare, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani.

În ciuda declaraţiilor xenofobe ale preşedintelui ales al Statelor Unite, victoria lui Trump aduce o premieră la Casă Albă: pentru prima dată în 187 de ani, Prima Doamnă a Americii nu are origini americane, dar este totodată şi prima soţie de preşedinte care a pozat goală. Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, este născută în Slovenia şi se poate lăuda cu o carieră prolifică în domeniul modellingului, apărând pe coperţile revistelor Vogue şi Sports Illustrated. În prezent, ea se dedică acţiunilor de caritate şi designului vestimentar.

Tu ce părere ai despre decizia Melaniei Trump de a rămâne în New York? Spune-ne părerea ta în secţiunea dedicată comentariilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta