Mereu tânăr. Pare de 20 de ani, dar știai că Pharrell Williams este trecut de prima tinerețe?

Mereu tânăr. Pare de 20 de ani, dar știai că Pharrell Williams este trecut de prima tinerețe?

Redactor Divahair.ro

Este unul dintre cei mai iubiți artiști de pe întreg mapamondul. Piesele sale au avut un impact uriaș la publicul de pe toate cele 7 continente, iar mesajele sale pline de emoție au ajuns la sufletele iubitorilor muzicii R&B și funk.

Are o carieră de succes, pentru că imaginația, talentul și pasiunea definesc personalitatea muzicală a lui Pharrell . Și, poate unii au impresia că Pharrell este de prea multă vreme în industria show-bizz-ului. Nu este deloc  greșită această părere pentru că, de mai bine de 24 de ani el activează ca rapper, cântăreț, producător și compozitor... Cu toate că puțini ar fi aceia care i-ar da artistului această vârstă.

Spre surprinderea multora, Pharrell, deși pare un puștan, are 43 de ani. Este născut pe 5 aprilie 1973, în Virginia, Statele Unite ale Americii, și a debutat în muzică în 1990. A pus bazele  formației The Neptunes, alături de încă trei muzicieni, iar la doi ani distanță a început să compună versuri pentru mai multe formații rap. În același an are o scurtă interpretare pe piesa celor de SWV, "Right Here (UK Remix)".  Un an mai târziu, el și Hugo, unul dintre colegii de la Neptunes, au început să cânte ca duo în trupa Clipse.

 

Momentul de glorie al artistului, care l-a propulsat în lumea bună a muzicii a fost în 2001, când a produs piesa lui Britney Spears, I`m a slave for you, în care se simte clar amprenta artistului. În același an, trupa NERD, pe care și-o făcuse între timp muzicianul se bucura de un succes nebun în Europa. De aici până la colaborări importante cu artiști precum Blackstreet, Jay Z, Snoop Dog, Justin Timberlake, Gwen Stefani , Daft Punk sau Kanye West nu a mai fost decât un pas.

Se bucură de un succes nebun în prezent, piesele sale Happy, Blurred Lines, Get Lucky sunt în continuare printre cele mai difuzate la radio, la distanță mare de la lansare.

 

Și, putem spune că este chiar un fericit, așa cum se intitluează una dintre melodiile lui. Pentru că la fel de frumoasă este și viața personală.  În 2013 s-a căsătorit cu iubita sa, Helen Lasichanh, cu care avea o relație demai bine de 10 ani și cu care are un băiețel, Rocket Williams, venit pe lume în noiembrie 2008.

Articolul urmator
Cu cine se iubește Tavi Colen de mai bine de un deceniu! O auzi aproape zilnic la radio, dar nu știai mai nimic despre viața ei
Cu cine se iubește Tavi Colen de mai bine de un deceniu! O auzi aproape zilnic la radio, dar nu știai mai nimic despre viața ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.