Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Mesajul lui Morgan Freeman care îți va schimba total perspectiva asupra vieții: "Cu toții vom muri într-o bună zi..."

Luni, 13.01.2020

Viața este scurtă, iar la finalul ei ne dăm seama că toate lucrurile materiale pentru care ne-am zbătut atât de mult de-a lungul existenței noastre, de fapt, nu au nicio valoare. După trecerea în neființă, tot ceea ce ne rămân nu sunt banii, ci momentele fericite, gândurile frumoase, amintirile și sentimentele pe care le-am avut atunci când am făcut ceva cu adevărat pentru sufletul nostru. 

Ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani, actorul Morgan Freeman, cu o experiență bogată de viață, a dorit să ne tramsmită acest lucru printr-un mesaj menit să ne facă să deschidem ochii și să înțelegem că timpul nu poate fi cumpărat.

Timpul este singurul lucru care le reamintește oamenilor că nu sunt invincibili!

morgan freeman

Sursă foto: Facebook 

"Dacă asculți acest mesaj, atunci ar trebui să știi că poți lua măsuri dacă dorești să îți schimbi viitorul. Îmi doresc ca cineva să îmi fi spus asta când eram de vârsta ta", așa își începe Morgan Freeman mesajul menit să ne facă să vedem viața cu alți ochi. 

"Am 82 de ani și nu mai am prea mult timp la dispoziție. Am milioane de dolari în bancă, dar nici o sumă de bani nu poate cumpăra sănătatea sau să-mi salveze viața. Am o familie și mililoane de fani peste tot în lume, dar eu mă simt singur. Sunt doar eu cu mine. Mi-am trăit viața în mod greșit și nu vreau să ți se întâmple acest lucru și ție, tocmai de aceea vreau să îți împărtășesc această poveste. Cred că poți să iei două minute din timpul tău și să asculți ce are de spus acest bătrân. 

Banii în sine nu reprezintă un lucru rău. Ei îți dau opțiuni, dar sunt doar o bucată de hârtie cu valoare percepută pentru a obține alte lucruri care sunt importante pentru noi. Dar dacă banii nu reprezintă Răul, atunci ce este Răul? 

Răul este pasiune obsesivă, excesivă și morală pentur dorința de a avea mai mult. Răul este căutarea obsesiv-compulsivă pentru oala cu aur de la sfârșitul curcubeului, care de fapt nu există. Răul este dorința de pune preț pe inima și sufletul tău în schimbul în schimba succesului financiar. Răul este atunci când încercăm să cumpărăm fericirea fără a ne da seama că este de fapt o iluzie care într-o zi va dispărea. Și ce anume se întâmplă când dispare? Imaginează-ți că ai totul și apoi, dintr-o dată, nu mai ai nimic.

Cine ești acum? Unde sunt toți acei oameni pe care îi considerai prietenii tăi atunci când aveai bani? Viața înseamnă mai mult decât succes financiar și nu este niciodată prea târziu să îți schimbi prioritățile. 

Poți începe să schimbi ceva în viața ta chiar azi, tot ceea ce trebuie să faci este să schimbi ceea ce înseamnă succesul pentru tine. Îți poți transforma relațiile și poți construi altele noi. Te poți ierta pe tine și pe oamenii care ți-au greșit. Îi poți ajuta și pe cei care au nevoie de iertare.

Îți poți salva căsnicia și poți construi o iubire mai puternică decât era înainte. Poți deveni cel mai bun părinte la orice vârstă, chiar și la 82 de ani, dar mai bine nu aștepta până atunci.

Puteți oricând să faci mai mulți bani, dar niciodată nu vei mai recupera timpul pierdut. 

Cu toții vom muri într-o bună zi, puțini sunt cei care ajung să trăiască cu adevărat. Pentru ce anume vrei ca oamenii să își amintească de tine? Ce poți face pentru tine și pentru ceilalți pentru a face lumea un loc mai bun? Care este scopul tău cu adevărat pe acest pământ? 

Fiecare om a fost creat pentru a face lucruri mult mai mărețe decât să își câștige existența. Fiecare dintre noi este menit să îi inspire și să îi ajute pe cei din jurul său. 

Astăzi, pășește spre această lume în care iubirea există cu adevărat și îți vei da seama că răspunsul dragoste este tot ceea ce ți-ai dorit toată viața. 

Iubește mai mult și mai mult în fiecare zi, în orice mod, dar nu renunța niciodată. Indiferent cât de anevoios va fi drumul tău în viață, nu renunța pentru că lumea are nevoie de tine ACUM mai mult ca oricând. 

Numai cu iubire, compasiune, iertare și credință vom putea învinge Răul o dată pentru totdeauna", este mesajul transmis de Morgan Freeman generațiilor viitoare. 

Surse foto: Facebook, Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!