Mihai Constantin, "Ionică" din "Liceenii", a moștenit averea Tamarei Buciuceanu Botez. Ce legătură era între cei doi

Mihai Constantin, "Ionică" din "Liceenii", a moștenit averea Tamarei Buciuceanu Botez. Ce legătură era între cei doi

Ramona Jurubita

Celebra actriță Tamara Buciuceanu Botez s-a stins din viață în 2019, la impresionanta vârstă de 90 de ani. Ea a avut o carieră de peste 60 de ani și a fost o figură emblematică în lumea filmului și a teatrului. Cel mai cunoscut rol al său a fost cel din filmul „Liceenii” din 1986, unde a interpretat un personaj cu mare lipici la public. Ea era Isoscel, profesoara de matematică și a jucat în acest film alături de Mihai Constantin (57 de ani), cel care se afla în rolul lui Ionică.

Pe atunci nu se știa că între cei doi exista o legătură specială și mulți oameni au fost luați prin surprindere la aflarea veștii că el este cel care a moștenit locuința în care a locuit marea actriță. El este fiul mezzosopranei Iulia Buciuceanu, sora mai mică a Tamarei Buciuceanu, care are în prezent 90 de ani. Mihai Constantin este singurul copil al cântăreței de operă și al regretatului actor George Constantin.

Tamara Buciuceanu Botez și Mihai Constantin în „Liceenii”

Sursa foto: Facebook

Ce planuri are Mihai Constantin cu averea moștenită?

Apartamentul de pe Calea Dorobanților era tot ce avea actrița și el a rămas unicul său moștenitor. Se zvonește că Mihai Constantin dorește acum să consolideze imobilul care este destul de vechi și are nevoie de îmbunătățiri.

Actorul a fost surprins de reporterii de la SpyNews în fața clădirii pe care a moștenit-o și era însoțit de un bărbat care analiza structura construcției. Cei doi gesticulau cu mâinile spre vila în care se află apartamentul și discutau probabil despre demararea unor lucrări de consolidare. De asemenea, cei doi au fost surprinși în imagini și în timp ce intrau în locuință.

Nepotul Tamarei Buciuceanu este cel care a primit averea pentru că el a avut grijă de ea în ultimii ani din viață și a organizat chiar și ceremonia funerară din octombrie 2019. Actrița nu avea cui să lase bunurile sale pentru că nu a avut copii, deși a avut o căsnicie de aproximativ 30 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez.
Imediat după moartea sa se zvonea că băiatul surorii ei este cel care va moșteni averea, dar acum totul s-a confirmat după ce Mihai Constantin a fost văzut tot mai des pe lângă casa în care a trăit Tamara Buciuceanu Botez. Se pare că actorul a reușit să o facă mândră pe mătușa lui cu reușitele sale din plan profesional și a dovedit tuturor că a moștenit talentul de la ea și de la tatăl lui care a fost tot actor.

Actorul este căsătorit cu Luminița Constantin, care nu este persoană publică și au împreună un băiat și o fată. Acum, acesta a dat mai departe dragostea pentru actorie și i-a îndrumat și pe copiii lui, astfel încât să facă cele mai bune alegeri pentru viitor. Amândoi au intrat deja în lumea creației pentru că au ales să studieze actoria și artele plastice.

Actorul Mihai Constantin alături de copiii lui, Matei și Maria

Surse foto: foto1, foto2

Băiatul, pe nume Matei (20 de ani), a decis că vrea să studieze la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, din București, iar Maria (18 ani) a ales Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza.

Luminița Constantin, soția actorului Mihai Constantin, îmbrățișată și pupată de copiii lor

Sursa foto: Facebook

Mihai Constantin nu s-a oprit la primul său personaj de film și a continuat să obțină roluri în producții importante și în numeroase piese de pe scena Teatrului Bulandra din București. Este în prezent un actor extrem de iubit de publicul din România și împarte cu fanii de pe rețelele sociale poze și momente importante de pe scenă, dar și frânturi din viața lui personală, din care reiese că este împlinit cu familia pe care o are.

Citește și: Ce a făcut Tamara Buciuceanu până în ultima clipă a vieții

Surse articol: SpynewsFanatikVivaImpact

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Povestea de viață a remarcabilului neurochirurg Leon Dănăilă: "Nu vreau să fac avere din suferința oamenilor..."
Povestea de viață a remarcabilului neurochirurg Leon Dănăilă: "Nu vreau să fac avere din suferința oamenilor..."
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.