Mihai Constantinescu, internat de urgență în spital

Redactor Divahair.ro

UPDATE 28 iunie: Cu toate că pe 10 iunie se anunțase că Mihai Constantinescu a ieșit din comă după 28 de zile, acum am primit vești proaste de la Spitalul de Urgență Floreasca. Potrivit ultimelor știri, îndrăgitul cântăreț se află în continuare în comă și, chiar dacă s-ar trezi din aceasta, șansele ca el să revină la normal sunt inexistente, creierul lui fiind mai mult decât afectat de cele 3 stopuri cardio-respratorii suferite.

Daca iese din comă, Mihai Constantinescu are 1% șanse să ducă o viață normală. 

UPDATE 10.06: Vești neașteptat de bune de la spitalul unde este internat Mihai Constantinescu! Artistul a ieșit din comă, după 28 de zile în care doar aparatele l-au ținut în viață.

Potrivit fostei sale soții și surselor de la  România TV, cântărețul a fost deconectat de la aparate și poate respira singur. O confirmare a unei îmbunătățiri vine și de la maestrul Octavian Ursulescu. Acesta știe de la Keo, finul lui Mihai Constantinescu, care a vorbit cu soţia acestuia, Simona: “Încă de acum câteva zile, când am fost la un festival din Timişoara, m-am întâlnit cu Keo, mi-a spus că cu o zi înainte se văzuse cu Simona care îi dăduse deja primele veşti, încă de acum cinci zile. Astfel, îm confirmă începutul unei vindecări”.

UPDATE 14.05 - Vești extrem de proaste vin de la medicii care au grijă de medicii care îl monitorizează pe Mihai Constantinescu, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Potrivit celor mai recente declarații, cântărețul se află, din păcate, în moarte cerebrală. Singurul lucru, se pare, care mai trebuie decis este dacă va fi sau nu deconectat de la aparate.

UPDATE 13.05 - Mihai Constantinescu este internat în comă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Artistul a suferit un stop cardio-respirator în jurul orei 5 dimineaţa, iar soţia sa a sunat la 112 de urgenţă. Cântăreţul a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde se află în comă, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire şi fac apel la rugăciune pentru viaţa lui.

Mihai Constantinescu a fost internat la un spital din București, după ce i s-a făcut rău într-un restaurant. Artistul ieșise cu prietenii, când a început să se simtă rău și a cerut ajutorul medicilor, potrivit spynews.

mihai constantinescu

Sursa foto: Facebook.

Cântărețul ar fi ajuns la o clinică privată, având dificultăți de respirație și tensiunea crescută. Mihai Constantinescu a rămas internat, pentru mai multe investigații medicale. La cei 72 de ani, are o operație pe cord, efectuată în 2017 în aproape șase ore.

Articolul urmator Valetin Uritescu, transportat de urgență la spital. Ce se întâmplă acum cu marele maestru

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.