Mihai Trăistariu a vorbit fără perdea despre problemele fratelui său: „Sora mea a propus să-l internăm la un azil...”

Mihai Trăistariu a vorbit fără perdea despre problemele fratelui său: „Sora mea a propus să-l internăm la un azil...”

Ramona Jurubita

Cine spunea că vedetele nu au probleme și că nu trebuie să rezolve chestiuni administrative la fel ca oamenii obișnuiți? Celebritatea nu anulează grijile, facturile și relațiile complicate cu familia sau cu alte persoane. Mihai Trăistariu (43 de ani) a fost dintotdeauna un om asumat, care nu s-a ferit să vorbească despre tot ce i se întâmplă. De această dată, a făcut declarații uluitoare despre fratele său, oferind detalii despre legătura pe care o au, dar și despre problemele cu care se confruntă Vasile Trăistariu.

UPDATE 19 septembrie 2023: Mihai Trăistariu trage din nou ponoasele faptelor fratelui său! De această dată, Vasile Trăistariu a ajuns pe mâna Poliției din Piatra Neamț, după ce a dezvoltat o pasiune obsesivă pentru o femeie pe care a urmărit-o timp de câteva luni prin oraș. Aceasta s-a simțit hărțuită și a cerut un ordin de protecție împotriva lui, așa că oamenii legii au luat imediat legătura cu artistul, anunțându-l de insprava fratelui său.

„Noi suntem patru frați, că părinții nu mai sunt! El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat.

I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o plătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit.

La vreo două săptămâni distanță după discuția noastră, mă trezesc cu un telefon de la Poliție: „Am vrut să vă anunțăm să stați de vorbă cu fratele dumneavoastră că urmărește o profesoară de economie!” Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește!

L-am sunat și el mi-a zis că este îndrăgostit de ea și că e iubirea vieții lui, că s-au întâlnit o dată. Ei erau colegi, că el a predat desen cu ea la aceeași școală. I se pusese pata pe profesoara aia. O urmărea, ea stătea la parter și tot o urmărea pe femeie, după copaci. Femeia avea un iubit, care a vrut să-l bată pe frati-miu. Se comporta ca un nebun, o pândea după copaci!

Mi-au trimis de la Poliție poze cu el urmărind-o după copaci, după bloc! O pândea! Așa o iubea el, de la distanță, că el e mai pămpălău așa! E religios, credincios, stă numai la biserică. El nu e violent, nu ar fi în nici un caz un pericol.

Am liniștit-o pe femeie, că ea se simțea hărțuită! Îi era frică de el că un nebun o urmărește! L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție să nu se mai apropie de ea niciodată la o distanță de 50 de metri.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru publicația Click.

Ca de fiecare dată, Mihai Trăistariu a vorbit cu asumare și despre problemele financiare ale fratelui mai mare, dar și despre ajutorul pe care i-l oferă. Se pare că neînțelegerile dintre ei s-au rezolvat, iar acum au o relație mai bună. Artistul încearcă să îl facă să se simtă mai bine și chiar are de gând să îi ia într-o vizită la el la Constanța.

„El are problema asta mare cu banii. Dacă el nu produce bani, trebuie să-i trimitem noi tot timpul. Ieri, de exemplu, mi-a zis să-i plătesc gazul. I-am plătit întreținere și gaz 3300 de lei. El vinde un tablou doar cu 150 ron.

Acum ne înțelegem foarte bine. Vroiam să-l iau și pe el la mare că mi-au plecat turiștii de la apartamente. A mai fost și acum doi ani când mi-a dat foc la bucătărie. A stat 10 zile. Am zis să-l aduc toamna ca să picteze!”, a mai spus cântărețul pentru aceeași sursă.

---------

Știrea inițială

Artistul a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Impact și le-a povestit despre afacerea fratelui său care pare că nu merge prea bine. Vasile Trăistariu este pictor și vinde tablourile pe care le face, doar că operele sale de artă nu sunt la mare căutare. Încă de la început, Mihai Trăistariu și-a ajutat fratele mai mare să pună această afacere pe picioare și chiar i-a făcut promovare în mediul online. Totuși, bărbatul în vârstă de 46 de ani nu reușește să se întrețină cu banii câștigați.

„Fratele meu a lucrat ca profesor de desen o perioadă de timp, dar a renunțat la locul de muncă și a decis că e un artist. Așa că încearcă să facă un fel de afacere cu tablouri la comandă. Însă nu prea e piață pentru asta! L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?”, a spus el dezamăgit pentru sursa menționată anterior.

De parcă lipsa unui loc de muncă stabil nu ar fi o problemă suficient de mare, Vasile Trăistariu s-a confruntat recent și cu alte necazuri, din care a trebuit să-l scoată tot fratele său celebru. Cântărețul nu a ezitat să îi întindă o mână de ajutor și să îi plătească datoriile pe care le-a acumulat.

„De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!”, a mai spus pentru Impact.

În prezent, pare că solistul piesei „Tornero” s-a săturat să își întrețină fratele de la Piatra Neamț, mai ales că nu simte că ar primi recunoștință din partea acestuia. După spusele sale, bărbatul crede că i se cuvine să fie ajutat la nesfârșit de familie.

„Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: „Plătește-mi nu știu ce factură!” Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate. E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu are deloc efectul scontat! Dimpotrivă.”, a mărturisit cântărețul.

Mihai Trăistariu și sora sa Geanina Trăistariu (care este mai mare cu 13 ani decât el) au luat în calcul toate variantele posibile pentru a stopa acest comportament al fratelui lor. Fiindcă le creează deja de prea multă vreme probleme, cei doi încearcă să găsească o soluție care să salveze pe toată lumea.

„Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”, a mai dezvăluit artistul.

În ciuda tuturor necazurilor, cei trei frați continuă să fie uniți și să se sprijine în cele mai grele momente. Nici Geanina Trăistariu nu a fost ferită de cumpene în viață, căci și-a pierdut fiica în vârstă de 30 de ani, care a dispărut fără urmă. Deși este cel mai mic din familie, tot Mihai Trăistariu i-a oferit și acesteia un umăr pe care să plângă.

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei (...) Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a povestit în urmă cu ceva timp Mihai Trăistariu.

Legătura de sânge nu poate fi distrusă de problemele financiare, dar comportamentul bărbatului din Piatra Neamț ar putea să-i îndepărteze pe ceilalți frați de el. Totuși, Mihai Trăistariu i-a mai dat o șansă lui Vasile, în speranța că totul va reveni la normal.

„Pe 10 mai e ziua fratelui meu, pictorul Vasile Trăistariu.
Mi-am propus să fiu un om bun, așa cum mă știu... și să-l ajut atât cât oi putea!
Îi spun LA MULȚI ANI... și-i doresc tot binele din lume!
Să-și ducă la bun sfârșit toate planurile, să fie un artist iubit de toată lumea și să vândă în fiecare zi câte un tablou!
Este un om bun și blând. Poate n-a avut norocul meu... însă are talent cu carul.
Și-atunci...
Universul va avea grijă să-i dea, cu timpul, ceea ce-și dorește, ceea ce merită și ceea ce va atrage în viața lui!
La mulți ani, frate drag!
Iartă-mă pentru supărările mele și pentru mustrările cu care te-am tot burzuluit în ultima vreme !
O s-o scoatem noi la capăt cumva!”, a scris el pe Facebook în data de 10 mai 2023.

Frații Trăistariu sunt patru la număr, dar, potrivit Spynews, ar fi trebuit să fie șase. Din păcate, unul a murit în pântecele mamei, iar altul s-a stins la câteva zile de la naștere. În prezent, Mihai Trăistariu îi mai are alături doar pe Vasile (cel de la Piatra Neamț), pe Geanina (stabilită la Iași) și pe Constantin (mutat în Germania de mulți ani). 

Cel mai sincer de până acum! Câți bani câștiga Liviu Vârciu în perioada L.A

Surse foto: Facebook

Surse articol: ImpactSpynewsKfeteleClick

Articolul urmator
Florin Salam a spus lucrurilor pe nume! A răspuns fără perdea celor mai incomode întrebări la emisiunea lui Denise Rifai
Florin Salam a spus lucrurilor pe nume! A răspuns fără perdea celor mai incomode întrebări la emisiunea lui Denise Rifai
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.