Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Mirabela Dauer a avut o viață chinuită în tinerețe, marcată de bătăi și scadaluri în căsnicie

Joi, 23.01.2020

Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer este una dintre vocile de aur ale anilor '80.  Unele dintre șlagărele ei, precum ”Te-aștept să vii (Fotoliul din odaie)”, ”Morărița” sau ”Dormeau pe-o frunză două stele” au fost adevărate hituri la acea vreme, fredonate de toată lumea.

Artista a lansat până în prezent 40 de albume și continuă că cânte, fiind încă o prezență constantă în emisiunile de televiziune. De-a lungul timpului a cântat zeci de piese, a obținut nenumărate premii și a participat la numeroase festivaluri. Vocea ei a fost considerată una dintre cele mai bune voci feminine din muzica ușoară românească. 

mirabela

Sursa foto: Pinterest

În ciuda acestor succese, viața personală a Mirabelei Dauer nu a fost una fericită. Abuzurile și scandalurile s-au ținut lanț în tinerețea ei. 

O căsnicie amară și plină de suferințe

Mirabela Dauer s-a căsătorit prima dată la 18 ani, cu Willi Dauer, dar s-au despărțit după o scurtă perioadă de timp. 

Apoi, Mirabela l-a întâlnit pe regizorul Dan Traian Popovici și a crezut că a găsit fericirea. Însă, o aștepta o adevărată Golgotă.

La puțin timp după căsătorie au început scandalurile și bătăile. Familia soțului nu o accepta, iar acesta se purta din ce în ce mai urât cu ea. După o perioadă, abuzurile au devenit crunte: soțul a început s-o amenințe că o omoară, iar la un moment dat, probabil într-un acces de furie, încercând să-și ducă ”promisiunea” la bun sfârșit, a lovit-o chiar cu un fier de călcat. 

În urma mariajului cu Traian Popovici, a rezultat fiul acestora: Alexandru Popovici, zis Nanu. Artista l-a născut la câteva zile de la cutremurul din 1977: a fost lumina ochilor ei și, probabil, speranța că relația ei cu soțul va deveni mai solidă. Însă apariția lui Nanu nu a sudat relația dintre soți. La trei ani după nașterea lui, cei doi au divorțat, iar copilul a rămas cu tatăl. 

Drama de a-și pierde copilul

La divorț, Traian Popovici a susținut că Mirabela îl înșela cu un chitarist. A adus chiar și martori în instanță, de aceea verdictul a fost unul dur pentru Mirabela Dauer: copilul i-a fost încredințat fostului soț.

Acest lucru i-a adus o imensă suferință cântăreței, dar și tatălui ei, care ar fi suferit un atac cerebral și al fi paralizat, în urma deciziei instanței. Se pare că supărarea a fost atât de mare, încât părintele Mirabelei ar fi și murit.

mirabela dauer si fiul ei

Sursa foto: Pinterest

”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, a povestit Mirabela Dauer, în cadrul unei emisiuni de la ProTV. 

„Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”. O mamă trebuie să sufere enorm ca să ajungă să spună aceste cuvinte grele.

Cântăreața și-a reîntâlnit copilul când acesta avea deja 12 ani și fusese crescut de mama sa vitregă, a doua soție a lui Traian Popovici. 

”Crucea pe care trebuie s-o port pe umeri”

Până la 18 ani, Mirabela Dauer i-a plătit lui Nanu pensia alimentară, dar întâlnirile lor au fost foarte rare. Fiul cântăreței declara cu duritate, când a împlinit 20 de ani:

„Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani.”

mirabela dauer

Sursa foto: Pinterest

Prietenele Mirabelei Dauer susțin că tânărul o caută doar când are nevoie de bani. În rest, este total absent din viața ei.

În 1999,când a fost acuzată că și-a părăsit copilul, Mirabela Dauer a dezvăluit întreaga dramă a vieții ei, abuzurile soțului și modul brutal în care a fost separată de Nanu.

”Singurul meu regret este că n-am făcut totul ca să-mi iau copilul… Eu puteam să fac foarte mult rău dacă băteam la uşa la care trebuia să bat, dar n-am vrut. Şi atitudinea mea a fost interpretată ca nedorinţa de a-mi recupera copilul. Şi acum crucea asta eu trebuie să o port pe umeri”, povesta solista la ProTV.

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!