Mister deslușit! Câte operații estetice are Lora și cum arăta înainte de ele

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

În urmă cu 16 ani, artista făcea primii pași timizi în domeniul care a consacrat-o. A participat la un concurs televizat de talente muzicale, iar acela a fost momentul care i-a schimbat cursul vieții. În 2006, făcea parte din una dintre cele mai în vogă trupe, iar melodiile sale erau fredonate de mii de fani.

Fără discuție una dintre cele mai bune voci din România, Lora arată complet diferit de la debutul său, iar intervenția medicilor esteticieni este mai mult decât vizibilă.

Surse articol: Click.ro / Viva! / Cancan

Surse foto principală: Instagram Lora / Imgur

A debutat în muzică în anul 2006

A debutat în muzică în anul 2006

Lora, pe numele său din buletin Laura Petrescu, s-a făcut remarcată prima oară la concursul muzical pentru tinere talente "Star Factory", în anul 2004. Însă faptul că a fost cooptată să facă parte din trupa Wassabi, alături de Veronica Tecaru, Ramona Sora și Luiza Luca, sub îndrumarea lui Marius Moga, i-a asigurat notorietate pe piața muzicală românească. Trupa și-a desfășurat activitatea până în anul 2009, iar artistele s-au despărțit cu scandal.

Sursa foto: Imgur

Și-a început cariera solo cu scandal

Și-a început cariera solo cu scandal

În 2009, când trupa Wassabi s-a separat, plecarea Lorei nu a fost tocmai în termeni buni. Una dintre fostele colege de formație a acuzat-o pe artistă de faptul că era instabilă din punct de vedere emoțional și din această cauză intervenea în viețile lor personale. Pe de altă parte, când Lora a fost întrebată dacă mai există șansa unei împăcări, vedeta a declarat că nu crede că va fi posibil.

"Am putea să ne împăcăm să fim din nou prietene, însă pentru asta ar trebui să se spună niște cuvinte pe care nu le voi auzi prea curând cu toate că mă rog la o minune. Am un orgoliu bine-întemeiat. Iar după despărțire am avut multe suferințe - eu eram una, ele erau trei.", a declarat Lora, pentru urban.ro. 

Sursa foto: Imgur

A colaborat cu Adrian Sînă

A colaborat cu Adrian Sînă

În urmă cu 11 ani, Lora a participat la selecția națională Eurovision, alături de Sonny Flame, însă nu a reușit să câștige primul loc și să reprezinte România la concursul muzical. În 2010, colaborarea cu Adrian Sînă, liderul trupei Akcent, pentru piesa "My Passion", i-a adus recunoștință și la nivel internațional. Pe atunci, Lora avea alt stil vestimentar și arăta complet diferit față de prezent. 

Sursa foto: Imgur

Și-a operat de 5 ori nasul

Și-a operat de 5 ori nasul

Trăsăturile Lorei s-au schimbat considerabil de-a lungul anilor, iar artista a fost acuzată de multe ori că a exagerat cu vizitele la cabinetul medicului estetician. Ei bine, Lora, în prezent în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că singurele operații estetice la care a fost supusă au fost cele de rinoplastie, iar asta pentru că nu a fost mulțumită de aspectul final.

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc.", a declarat Lora, pentru revista Viva!

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Facebook, Instagram, Imgur

Articolul urmator Are sau nu operații estetice Andreea Bălan? Răspunsul vedetei este unul ferm

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.