Monica Tatoiu a recunoscut că și-a înșelat soțul la două zile de la nuntă! „Ne-am căsătorit pe 3 ianuarie și pe 5 ianuarie i-am spus soțului că plec undeva"

Monica Tatoiu a recunoscut că și-a înșelat soțul la două zile de la nuntă! „Ne-am căsătorit pe 3 ianuarie și pe 5 ianuarie i-am spus soțului că plec undeva"

Mariana Voinea

Este exuberantă, îndrăzneață, sinceră, o femeie puternică cu o avere frumușică și o căsnicie reușită. Monica Tatoiu și-a trăit viața din plin. A iubit și s-a bucurat de fiecare oportunitate pe care i-a oferit-o viața, a consumat mâncăruri fine și câte un pahar de vin bun. Și a iubit cu pasiune. Cu atât de multă pasiune încât, la două zile după ce s-a căsătorit cu al doilea soț, a avut o aventură fierbinte cu iubitul din străinătate. Cei doi au „aburit” geamurile trenului în care s-au urcat.

Vrei mai multe detalii picante?

Despre doamna Monica Tatoiu știm că este o femeie dezinvoltă, mereu cu zâmbetul pe buze și un om de afaceri desăvârșit. Ce nu știm despre ea, aflăm în urma poveștilor de viață pe care le-a expus fără perdea, invitată în podcastul „Viața bate filmul”, moderat de Andrei Cristea, cunoscut drept Bursucul.

Cu farfurii pline cu bunătăți pe masă și un pahar de vin bun, Monica Tatoiu a dat frâu liber dezvăluirilor din viața ei. Unele dintre acestea sunt atât de picante, încât te vor ține și pe tine cu sufletul la gură.

Este o importantă femeie de afaceri din România care a pornit în business cu firma de cosmetice Oriflame și a ajuns la o avere fabuloasă. Monica Tatoiu se află la al treilea mariaj cu Victor Tatoiu, cel care i-a adus fericirea mult așteptată. Au 41 de ani împreună, s-au cunoscut pe pârtie la Bradu și s-au completat din primul moment.

monica tatoiu cu palarie alaturi de sotul ei intr-un oras mare

Au împreună un copil, pe Victoraș, pe care era gata-gata să-l piardă la naștere, copilul fiind salvat printr-o minune. Băiatul s-a născut la 29 martie 1994 cu un plămân nefuncțional, dar din spusele mamei, este „adult acum, cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău”, povestea Monica Tatoiu pe un site de socializare.

Căsătorită... din obligație!

Fiind o fire mai libertină, tatăl ei a încercat să o „îmblânzească” stabilind o nuntă, nu tocmai cu cine și-ar fi dorit inima ei sălbatică. Primul mariaj al Monicăi Tatoiu a durat doar trei luni. S-a rupt brusc, așa cum și începuse.

Femeia de afaceri se căsătorea la 22 de ani. Primul mariaj a fost rezultatul unui pariu pe care l-a făcut cu tatăl ei și, din spusele femeii de afaceri, fostul soț a înșelat-o chiar în noaptea nunții.

monica tatoiu imbracata in verde cu cizme albe in picioare intr-un decor verde

„Da, a fost un pariu. Mi-a zis că ești nebună, că nu te mai ia nimeni, că ești o zuză. Nebuna îmi spunea. Și după trei luni am fugit cu iubitul dinainte, cu care tata nu mă lăsase să mă căsătoresc”, povestește Monica Tatoiu în podcastul moderat de Bursucu.

Monica Tatoiu, de la lighean la conac. Prin ce aventuri demne de film a trecut în perioada adolescenței

A recunoscut că și-a înșelat cel de-al doilea soț la două zile după nuntă

Povestea cea mai „suculentă” din viața Monicăi Tatoiu, pe care o expune fără ocolișuri în podcastul la care a fost invitată, este puțin atipică. La două zile după nuntă, femeia de afaceri a fugit cu un iubit la care se pare că încă ținea.

Cel mai nebun loc în care a făcut amor doamna Monica Tatoiu?”. Aceasta a fost provocarea lansată de Andrei Cristea, pe care doctorul în matematică, sorbind cu poftă dintr-un pahar de vin roșu, a onorat-o de-a fir a par.

Și acuma îmi amintesc. Apropo de al doilea soț. Ne-am căsătorit pe 3 ianuarie și pe 5 ianuarie i-am spus soțului că plec undeva. I-am zis că plec undeva, venea iubitul meu din străinătate. L-am așteptat la aeroport și ne-am dus în Gara de Nord.

El mai trăiește încă. Și am rămas prieteni. Era pasiune mare… Am plecat în Gara de Nord și ne-am uitat la mersul trenurilor care pleacă. Trebuia să fie personal ca să fie cale lungă.

Dar nici nu știam unde să mergem, înțelegi? Era un personal care pleca la Baia Mare. Nici nu știam unde o să dormim, eram în comunism, era în 1981 ianuarie… Mi-ai adus aminte de o vreme frumoasă din viața mea”, își amintește femeia de afaceri.

Ce pensie are Monica Tatoiu. Majoritatea românilor doar visează la aceste sume

monica tatoiu la o masa pe o canapea albastra cu pahar de vin alb in mana

„El venise cu vodcă și cu grapefruit și noaptea a fost… S-au aburit geamurile de la clasa a doua... Țin minte preludiul, a fost superb, am băut vodcă și am mâncat grepfruit”, spune ea.

Întotdeauna este o plăcere să o asculți pe Monica Tatoiu, pentru că are povești de viață cum rar ne este dat să auzim și vorbește cu atâta lejeritate și dezinvoltură despre fiecare moment din viața ei. Să recunoști că ți-ai înșelat soțul? Un gest de mare curaj și o destăinuire care poate atrage atât laude, cât și comentarii negative.

Surse foto: facebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: youtube.comwowbiz.rounica.rolibertatea.rogandul.rofanatik.ro

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Daniel Buzdugan! A devenit tată de două ori, alături de soția sa, Monica
Ce familie frumoasă are Daniel Buzdugan! A devenit tată de două ori, alături de soția sa, Monica
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (21)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.