Motivul pentru care CRBL și Oase au pus capăt relației lungi de prietenie

Motivul pentru care CRBL și Oase au pus capăt relației lungi de prietenie

Alida Enache

UPDATE 13 septembrie: CRBL a vorbit în exclusivitate despre ruptura prieteniei sale cu Oase. Deși au trecut trei ani de la momentul în care au decis să nu își mai vorbească, aceștia nu au îngropat nici acum securea războiului. Într-un interviu recent, artistul a recunoscut că nu mai este nimic de făcut în această privință.

„Cu Oase nu am mai vorbit de atunci și a rămas totul așa cum a rămas atunci. Nu e nimic de 2-3 ani.”, a declarat el, potrivit Playtech.

De asemenea, cântărețul a dat de înțeles că el a sperat la o reconciliere și că din cealaltă parte nu s-a dorit același lucru. Rămâne de văzut dacă timpul va schimba situația, dar din cuvintele sale reiese că nu va mai insista.

„Nu, eu am înțeles bine mesajul de la el, consider că am făcut un prim pas atunci când a trebuit, timpul trece, o să vedem ce se va mai întâmpla pe parcurs, pentru că nu putem decide noi, e mai Sus.A fost un mesaj de liniște de atunci, nu a mai fost niciun fel de comunicare sub niciun fel de formă și ăsta este un mesaj.”, a concluzionat acesta.

----

În urmă cu ceva timp, CRBL (43 ani) și Oase (44 ani) erau cunoscuți pentru prietenia lor extrem de solidă, sinceră și autentică, cu ajutorul căreia au câștigat frumoasa sumă de 30.000 de euro la „Asia Expres”. La vremea aceea, legătura specială dintre cei doi era foarte apreciată de publicul larg, mai ales pentru că părea că nimeni și nimic nu ar putea-o destrăma vreodată.

Din păcate, la scurt timp după participarea lor la emisiunea difuzată pe Antena 1, inevitabilul s-a produs, iar prietenia de 15 ani dintre CRBL și Oase a luat sfârșit. Au trecut trei ani de atunci, însă cei doi artiști încă nu își vorbesc. De ce? Ei bine, se pare că Faimosul de la „SURVIVOR România 2022” nu a putut trece niciodată peste trădarea fostului său amic.

 Imagine cu CRBL și Oase de la Asia Express 2019Sursa foto: Youtube

De ce s-au certat CRBL și Oase

Solistul s-a simțit înșelat de Oase atunci când acesta a acceptat să fie coprezentator la „Asia Express” în sezoanele următoare fără să-l includă și pe el în proiect.

„I-am spus: nu poți să te duci la „Asia Express” fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Eu pusesem condiție la Kanal D, că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo”, a povestit CRBL în trecut pentru VIVA.

Deși îi promisese că nu va merge fără el la emisiune, Oase a acceptat oferta chiar atunci când prietenul său era plecat din țară.

„Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. Sună telefonul, Kanal D mă anunță că a găsit un loc mic pentru Oase, îl sun, iar el îmi spune ‘băi, am semnat cu Asia Express‘. Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la „Asia Express”. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc.”, a mai adăugat el.

Imagine cu CRBL și Oase în emisiunea Neatza cu Răzvan și DaniSursa foto: Youtube

Oase, pe numele său real Ionuț Dongo, ar fi dispus să se împace cu CRBL, dacă și el și-ar dori.

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual.”, a declarat Oase în podcast-ul „Stai să zic eu’”, cu Dragoș Mușat și Cosmin Natanticu.

La puțin timp după conflict, CRBL a scos și o piesă numită „Cine mi-s” în care îl critică dur pe fostul său amic. Oase nu a fost deloc încântat de gestul artistului și de atunci a încetat să mai vorbească cu el.

Eu nu i-am mai răspuns lui în prima fază pentru ce s-a întâmplat. La videoclipul ăla pe care l-a făcut cu diss-ul, eu am fost foarte dezamăgit. Poate chiar l-a durut și așa s-a exprimat el. Băi, dar nu face asta după atâta timp, vino și vorbește cu mine dacă vrei. Eu nu am mai vorbit deloc cu el de atunci. M-a dezamăgit intrarea asta de videoclip.”, a mai mărturisit Oase.

La momentul actual, CRBL este unul dintre Faimoșii de la „SURVIVOR România 2022”, iar Ionuț Dongo este unul dintre participanţii emisiunii „Dancing on Ice” de la Antena 1.

Citește și: Ce spune CRBL despre viața nouă de peste hotare, cu bune și rele

Surse articol: Impact, Viva, Romaniatv

Surse foto: Youtube

Surse articol: Playtech

Articolul urmator
Detalii neștiute despre Stan și Bran, din culisele comediei de aur! O poveste despre prietenie sinceră și decepții în dragoste, condimentată cu mult umor
Detalii neștiute despre Stan și Bran, din culisele comediei de aur! O poveste despre prietenie sinceră și decepții în dragoste, condimentată cu mult umor
Test de prietenie: cat de adevarata este prietenia ta?
Incepe quiz
Test de prietenie: cat de adevarata este prietenia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.