Motivul pentru care Deea Maxer nu mai poate face copii: „Nu mai pot să țin o a treia sarcină”

Motivul pentru care Deea Maxer nu mai poate face copii: „Nu mai pot să țin o a treia sarcină”

Ramona Jurubita

Divorțul anunțat pe 28 martie 2023 de familia Maxer a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, având în vedere că Deea și Dinu Maxer păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Se pare însă că problemele i-au copleșit și pe ei și că relația lor nu era perfectă, așa cum arăta din exterior.

Update 29 februarie 2024: Dinu și Deea Maxer au divorțat în urmă cu aproximativ un an, având doi copii împreună, Maisa și Andreas. Recent, băiatul a împlinit 13 ani și a avut parte de două petreceri: una organizată de mama sa și cealaltă de tatăl său. La evenimentul organizat de Deea Maxer pentru fiul lor, într-un club de bowling, au fost prezenți și fostul ei soț și actuala sa parteneră, Magda.

„Am împărțit cu Deea ziua în două. Am mers împreună la petrecerea pe care i-a făcut-o lui Andreas. Am fost cu toții. Ea și Magda doar s-au salutat. Și noi la fel. Relațiile sunt cordiale, iar faptul că am petrecut ziua lui Andreas împreună e ceva civilizat. Asta e tot ce pot spune”, a mărturisit Dinu Maxer.

Dinu Maxer și fiul său Andreea, zâmbind în fața tortului de ziua băiatului

Dinu Maxer a decis să-și petreacă timpul cu fiul său, la Therme, un cunoscut aquapark din București. Din păcate, atât tânărul, cât și tatăl său, au fost extrem de dezamăgiți de alegerea făcută.

„Eu am un cult al zilei de naștere. Când e aniversarea cuiva, ziua îi e dedicată în totalitate și poate face ce vrea, fără a-i reproșa ceva. Andreas, ca și mine, a fost însă foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat acolo. Nu a avut nicio facilitate, n-a putut merge unde-și dorea, deși era însoțit de un adult. Nici că mai călcăm pe acolo”, a completat artistul.

-----

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cei doi soți nu au dezvăluit motivele despărțirii, dar pe parcursul celor 18 ani petrecuți împreună au fost mereu sinceri cu fanii lor. De fiecare dată când au avut o problemă ce putea fi discutată în public, au avut curajul să spună lucrurilor pe nume și să facă declarații în diverse emisiuni.

Un moment greu prin care au trecut împreună în anul 2019 a fost cel în care medicii i-au spus Deei Maxer că nu mai poate avea copii. O astfel de veste nu este deloc îmbucurătoare pentru nimeni și nu a fost nici pentru ei, deși au deja un băiat și o fetiță împreună – pe Andreas de 12 ani și pe Maysa de 3 ani.

Chiar Deea Maxer a povestit într-o emisiune TV de ce nu va putea deveni mamă pentru a treia oară. Se pare că diagnosticul are legătură cu operațiile făcute în timpul celor două nașteri.

„După nașterea Maysei, am hotărât împreună cu doamna doctor, am luat decizia de a-mi lega trompele, pentru că dumneaei mi-a spus că nu mai pot să țin o a treia sarcină din cauza celor două cezariene pe care le am.
Sunt două incizii pe uterul meu, care s-a subțiat și nu ar mai putea să țină o a treia sarcină, pentru că există riscuri foarte mari și îmi pun eu sănătatea în pericol.”, a spus Deea Maxer la Antena Stars.

Deea și Dinu Maxer alături de cei doi copii ai lor, în pădure, așezați pe un covor de frunze uscate
Deea și Dinu Maxer alături de cei doi copii ai lor

Tot atunci, fosta parteneră a lui Dinu Maxer a vorbit și despre complicațiile avute în timpul nașterii fetiței sale. Se pare că ziua de 18 octombrie 2019 a fost una grea pentru familia lor, dar împreună au putut depăși această încercare.

„Un alt motiv a fost faptul că în timpul cezarienei cu Maysa am avut o hemoragie neașteptată pentru că am varice pe organele interne. O cezariană ar trebui să dureze 45 de minute, iar a mea a durat 3 ore, dar pentru că Dinu a fost alături de mine, doamna doctor a reușit să-mi ducă operația la capăt.”, a mai spus vedeta.

Au trecut prin multe împreună și sunt foarte puternici dacă nu au lăsat o astfel de problemă să îi destabilizeze. Acum, oamenii au motive întemeiate să își pună întrebări cu privire la despărțirea lor. Ce a putut fi atât de grav încât să îi separe? Răspunsul se află doar la ei și rămâne de văzut dacă îl vor oferi urmăritorilor din mediul online care așteaptă cu sufletul la gură următoarele declarații.

Mulți se gândesc la tot ce e mai rău, de la infidelitate, nepotrivire de caracter, instalarea monotoniei și lista poate continua. Totuși, Dinu Maxer a dat de înțeles într-un interviu din trecut că lucrurile nu au fost întotdeauna roz între ei, mai ales de când sunt părinți. Iată ce a zis:

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei.”, spunea artistul, potrivit Libertatea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝙚𝙚𝙖 𝙈𝙖𝙭𝙚𝙧 (@deeamaxeroficial)

Mai nou, pentru a se descărca de emoțiile negative, Deea Maxer s-a apucat de scris poezii. Una dintre ele, publicată pe Instagram în data de 1 martie, prevestea cumva ce avea să se întâmple între ea și tatăl copiilor săi:

„Nimeni nu-ți garantează fericirea
Nici tu măcar nu poți să ți-o promiți
Incertitudinea-ți umbrește strălucirea
Visu-mplinit e-un lux ce nu-ți permiți

Ciocnești paharul și promiți Luna
Spui lucruri mari și construiești speranțe
In loc de soare răsare minciuna
Pui mult asfalt, creezi distante

În viata toți improvizam
Însa din start noi vrem ca drumul
Sa n-ajungem să-l divizăm
Pentru că-n timp distrugem basmul” (Asfalt - Deea Maxer, martie 2023)

Cei doi s-au căsătotit în 2008, au devenit părinți pentru prima dată în 2011, iar în 2019 au strâns-o pentru prima dată la piept și pe mezina familiei. 

Ce familie frumoasă are Simona Gherghe! Este incredibil cât de repede și frumos au crescut copiii săi

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: LibertateaWowbizLibertatea, Cancan

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de Luminița Dobrescu? Ce mai face astăzi artista care a încântat publicul român cu glasul ei blând
Vă mai aduceți aminte de Luminița Dobrescu? Ce mai face astăzi artista care a încântat publicul român cu glasul ei blând
Ce tip de barbat te poate face fericita?
Incepe quiz
Ce tip de barbat te poate face fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.