Motivul pentru care Oana Roman refuză să se recăsătorească

Motivul pentru care Oana Roman refuză să se recăsătorească

Alida Enache

Se iubește, cu patos, cu bărbatul alături de care are o fiică, însă refuză să ajungă, din nou, în fața altarului alături de el. Oana Roman și Marius Elisei au o poveste de iubire extrem de controversată, plină de suișuri și de coborâșuri și, deși au divorțat în urmă cu mai bine de un an, aceștia trăiesc în continuare ca o familie fericită. Ce-i oprește, totuși, pe cei doi porumbei să se căsătorească iar?

Știm deja cu toții că Oana Roman (46 ani) și Marius Elisei (36 ani) au avut parte de multe dificultăți încă de la începutul relației lor. Cei doi s-au certat în trecut, au hotărât chiar să o ia pe drumuri diferite, pentru ca mai apoi să-și găsească liniștea tot în brațele celuilalt.

Imagine cu Oana Roman într-o rochiță verde

În urmă cu mai bine de un an, cei doi porumbei, care au împreună o fiică, pe Maria Isabela (8 ani), au hotărât să divorțeze, crezând că nu mai există nicio speranță pentru povestea lor de iubire. Totuși, la scurt timp după marea despărțire, aceștia au decis să mai dea o șansă relației lor, iar de atunci trăiesc împreună ca o familie normală, după cum declara în trecut chiar fiica lui Petre Roman.

Sigur, problemele lor nu s-au rezolvat în totalitate cu timpul, însă după cum bine vedem în mediul online, Oana Roman și partenerul ei nu mai sunt dispuși să renunțe așa ușor la legătura dintre ei. Dar chiar și așa, aceștia nu mai au de gând să se recăsătorească. Surprinzător, nu-i așa?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Vedeta a vorbit despre această decizie a sa pe pagina personală de Instagram, unde a mai menționat, de asemenea, care sunt motivele pentru care nu mai vrea să fie soția lui Marius Elisei. Ea nu mai vrea, pur și simplu, să-și piardă timpul organizând petrecerea.

„Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party. Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu”, a povestit Oana Roman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

„Suntem o familie normală”

Chiar dacă nu își mai doresc să fie, în mod oficial, soț și soție, Oana Roman și Marius Elisei se consideră, în continuare, o familie. În urmă cu scurt timp, fiica lui Petre Roman povestea în mod public că ea și partenerul ei au parte atât de momente bune, cât și de momente mai puțin bune, la fel ca orice familie normală.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

„Suntem o familie normală, cu toate bunele și relele pe care le are o familie normală. Eu asta spun tot timpul și celor care mă urmăresc. Trebuie să înțeleagă că noi suntem niște oameni fix la fel ca ei. Diferența este că, bun, apărem la televizor, dar, în rest, viața noastră se desfășoară fix după același tipar ca viața oricui.

Și noi avem probleme, avem greutăți, avem momente când nu ne merge bine, momente când ne merge mai bine. Ne confruntăm și noi cu aceleași lipsuri, aceleași probleme, aceleași facturi îngrozitoare”, a povestit ea recent.

Citește și: Oana Roman a fost acuzată că trăiește din banii lui Petre Roman. Ce a avut de spus public

Surse foto: FacebookFacebookFacebook

Surse articol: Click, Viva, Libertatea

Articolul urmator
Paula Seling este mamă de 6 ani. Motivul pentru care a ținut totul secret
Paula Seling este mamă de 6 ani. Motivul pentru care a ținut totul secret
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?
Incepe quiz
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.