Nadine și-a făcut bagajele și a părăsit România, alături de soț și copil

Nadine și-a făcut bagajele și a părăsit România, alături de soț și copil

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nadine a luat decizia de a părăsi România. Vedeta, în vârstă de 44 de ani, și-a făcut bagajele și a plecat din țară alături de familia ei, într-un loc în care și-a dorit de mult timp să trăiască.

Așadar, după ce a susținut recent examenul de Bacalaureat și l-a promovat cu brio, fosta prezentatoare TV a simțit că este nevoie de o schimbare în viața ei. De data aceasta nu a ales America, unde a mai locuit în trecut, ci Franța, acolo unde are deja câteva rude apropiate.

nadine priveste in fata si zambeste

Sursa foto: Facebook

Și cum este adepta aventurilor, Nadine nu a stat prea mult timp pe gânduri și a decis să părăsească țara noastră, pentru un an de zile, cel puțin deocamdată. Ea și-a motivat alegerea, în cadrul unei postări pe blogul său personal.

"Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep! Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre", a scris ea.

"Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult"

Vedeta a povestit despre experiența ei, dar și despre cât de repede s-a adaptat la viața în străinătate. Ea mărturisește că cel mai tare își dorește să exploreze cât mai multe locuri în această viață, pasiune pe care le-a insuflat-o și oamenilor săi dragi.

Citește și: Drumul în viață i-a fost o Golgotă. Cutremurătoarele mărturii ale lui Nadine: ”Am vrut să-mi iau viața”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nadine (@nadinevoindrouh)

Motivele pentru care m-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi și sub umbrela căruia intră toate celelalte este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. Frumusețea vieți pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Nu mă înteresează bârfe, nu mă interesează cine, cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, vreau în schimb să știu despre umanitatea nostră, despre culturile pe care le-au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. În cazul de față mă trezesc vorbind o altă limbă, mă uit în jur și văd o altă arhitectură, iar obiceiurile vieții de zi cu zi sunt diferite. Așa simt că trăiesc, că nu mă plafonez, că sunt vie. Planul este ca o dată la câțiva ani să trăim o perioadă într-o altă țară/cultură/lume", a mai scris ea. 

Surse articol: Playtech / CiaoNadinevoindrouh

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Dieta minune care a ajutat-o pe Nadine să slăbească sănătos. „N-am crezut în viața mea că este posibil să nu știu să mă hrănesc"
Dieta minune care a ajutat-o pe Nadine să slăbească sănătos. „N-am crezut în viața mea că este posibil să nu știu să mă hrănesc"
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.