Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Nici copiii nu îi mai pot ține împreună? Căsătoria celui mai puternic cuplu din lume e tot mai șubredă

Cristina Gherghina

Pandemia de coronavirus nu a fectat doar sănătatea oamenilor, ci și relațiile acestora! Sunt unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea mondenă, dar iubirea dintre Kanye West și Kim Kardashian pare că se cam stinge, potrivit mirror.co.uk.

În ultimele săptămâni, relația dintre faimosul cântăreț, în vârstă de 42 de ani și frumoasa Kim, în vârstă de 39 de ani, a atras atenția presei. După 6 ani în care au trăit ca soț și soție, cuplul pare că este la un pas de divorț. 

Potrivit zvonurilor, și chiar a mesajelor subtile transmise chiar de Kim, relația lor a devenit tensionată în ultimele 10 săptămâni. De asemenea, există mai multe motive și semne pentru care Kanye și Kim ar putea renunța la poovestea lor de iubire.

Se ceartă non-stop pe seama copiilor

Se ceartă non-stop pe seama copiilor

Cu toate că frumoasa Kim își iubește nespus de mult copiii, se pare că aceștia i-au cam dat bătăi de cap în timpul în care familia West a stat izolată în casă. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Kim nu a mai putut angaja pe nimeni care să o ajută să aibă grijă de copii. 

Se pare că ceea ce a deranjat-o pe Kim a fost faptul că soțul ei, Kanye, nu a ridicat nici măcar un deget pentru a o ajuta să aibă grijă de copii. 

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Us Magazine că frumoasa brunetă se simte frustrată din cauza acestei chestiuni. 

"Kim consideră frustrant faptul că Kanye nu o întreabă cum poate ajuta cu copiii. Încearcă să fie o mamă grozavă, să se concentreze pe facultatea de drept și pe angajamentele sale de muncă și este greu să facă față la toate aceste lucruri fără ca Kanye să o ajute cât poate de mult", a spus sursa.

În schimb, Kanye se conceantrează pe muzică în ultima vreme și Kim se simte de parcă „toate îndatoririle parentale cad pe ea”.

Sursă foto: Instagram

Stilurile lor de viață contrastante provoacă haos în relație

Stilurile lor de viață contrastante provoacă haos în relație

Un alt motiv pentru care lucrurile dintre Kim și Kanye sunt tensionate îl reprezintă stilurile lor de viață foarte diferite. Se pare că cei doi s-au certat de mai multe ori în timpul carantinei din cauza faptului că ea este o persoană matinală, pe când Kanye preferă să "trăiască" pe timpul nopții, astfel cei doi nu petrec foarte mult timp împreună, lucru care este extrem de important într-o relație. 

Potrivit unei surse, programele celor doi nu se suprapun deloc, în vreme ce Kim are o viață organizată, soțul ei duce o viață destul de haotică.

Sursă foto: Getty Images

Dorm în paturi separate

Dorm în paturi separate

Se spune că ei au încercat să își salveze căsnicia dormind în paturi separate atunci când lucrurile devin tensionate. Cu toate că acest zvon există de câțiva ani, se pare că pandemia de coronavirus a înrăutățit situația faimosului cuplu. 

Totodată, cuplului nu îi place să își spele rufele în public, tocmai de aceea nimeni în afară de ei nu știe ce se petrece în relația lor. 

Sursă foto: Instagram

Kim nu este fericită alături de Kanye

Kim nu este fericită alături de Kanye

Cu toate că la fiecare apariție în public Kanye și Kim par cuplul perfect, lucrurile stau exact invers în realitate. 

Nu este niciun secret faptul că ei doi au avut parte de certuri și drame încă dinainte de a se căsători în 2014. 

Potriviti unei surse, Kanye se pierde de cele mai multe ori în muzică, astfel că nu îi mai rămâne timp să se ocupe de familie, ceea ce o face pe Kim să se simtă tot mai nefericită. 

Sursă foto: Instagram

Surse foto: Getty Images

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta