Numai așa soră să nu ai! Samantha Markle târăște numele surorii sale în noroi, într-o carte de memorii

Numai așa soră să nu ai! Samantha Markle târăște numele surorii sale în noroi, într-o carte de memorii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Samantha Markle, în vârstă de 54 de ani, face o serie de dezvăluiri "explozive" în noua sa carte, intitulată "The Diary of Princess Pushy's Sister: A Memoir, Part One" Sora vitregă a lui Meghan Markle o denigrează pe ducesa de Sussex și oferă amănunte despre motivele pentru care relația lor nu este cordială în prezent.

Meghan Markle si sora ei vitrega, Samantha Markle

Sursa foto: Getty / Captură YouTube

Reprezentanții soției prințului Harry nu au comentat oficial informațiile apărute, însă surse apropiate, citate de presa internațională, susțin că fosta ducesă a fost distantă cu Samantha de ceva timp și a descris afirmațiile sale ca fiind "absurde" 

"Meghan nu a văzut-o pe Samantha de ani de zile, astfel că ideea că ar fi deranjată de acest lucru este absurdă", a un apropiat al lui Meghan Markle, conform NZHerald.com. Nu se știe exact care au fost scopurile reale ale deciziei Samanthei Markle de a scrie această carte, însă totul a început după ce relația dintre Meghan Markle și prințul Harry a devenit publică, în 2016.

Samantha Markle, "război" cu Meghan Markle

Samantha Markle a fost de multe ori extrem de acidă în interviurile sale care o priveau pe fosta ducesă de Sussex și chiar a numit-o pe acesta "inumană" și "ducesa prostiei". În carte, sora vitregă a lui Meghan Markle sugerează că ea este motivul pentru care familia lor s-a dezbinat și că a încercat să îl îndepărteze pe tatăl lor de membrii familiei. 

Citește și: „Meghan Markle poartă o mască în permanență” - cine spune asta despre Ducesa de Sussex

Meghan Markle si sora ei vitrega, Samantha Markle, in timpul ceremoniei de absolvire

Sursa foto: Imgur

Ea citează o conversație în care Meghan Markle i-ar spus tatălui ei că nu are nevoie în viața lui de Samantha și fratele ei, Tom. Thomas Markle ar fi avut o reacție furibundă la auzul acelor vorbe: "Îmi ceri să-mi reneg copiii? Nu pot face asta! Vă iubesc pe toți în mod egal. Nu-mi reneg copiii. E o nebunie. Nu voi face asta. Nu-mi poți cere să fac asta!" Replica lui Meghan Markle nu ar fi întârziat să apară: "Atunci nu mai am nimic de spus. Nu mai avem nimic de vorbit". 

Samantha face referire la o definiție metaforică a expresiei "a fi Meghan Markle'd": "Se spune că 'Meghan Markle' este un verb care presupune când cineva elimină oameni din viața lui, atunci când nu mai are beneficii, fără a ține cont de sentimentele lor". 

Sora vitregă a lui Meghan Markle precizează că până în momentul în care Doria Raglan și Thomas Markle au divorțat, cei patru locuiau împreună și erau o familie fericită. Însă atunci când Meghan a crescut, Samantha Markle susține că ea s-a transformat într-o persoană diferită, ce era "avidă după titulaturi", iar relația lor a avut mult de suferit. "Mereu am crezut că sora mea va semăna mai mult cu tatăl meu, dar se pare că, cu fiecare zi care trecea, semăna tot mai mult cu mama ei", a scris Samantha Markle în cartea ei.

Nunta regală - mărul discordiei

"Meghan a fost atrasă de Harry din cauza titlului său regal", susține Samantha. "Ceea ce m-a uimit cel mai mult a fost faptul că ea a spus: 'Am cunoscut un prinț' și nu un 'bărbat uimitor'. Părea că titlul lui Harry este cel mai important pentru ea." Între Meghan și Samantha Markle au început să apară tensiuni după ce fosta actriță a început să petreacă din ce în ce mai mult timp alături de prințul Harry. Ea susține că celebra ei soră a îndepărtat-o și a simțit asta cel mai puternic în ziua lui Meghan Markle cu prințul Harry, în mai 2019.

Samantha Markle mai spune că familia lor a fost dezamăgită să nu primească invitații la nuntă, indiferent dacă puteau sau nu să participe. "Era clar că nu era problema că nu suntem noi apropiate. La nuntă au fost prezente și persoane străine. A fost o insultă incredibilă pentru familia noastră. Prietenii ne-au criticat pentru că nu am fost invitați", a mai scris sora vitregă a lui Meghan Markle în cartea sa, "The Diary of Princess Pushy's Sister: A Memoir, Part One."

Reacția prințului Harry

Relația lui Meghan Markle cu sora sa vitregă nu pare să se îmbunătățească prea curând. În prezent, fosta ducesă de Sussex locuiește alături de prințul Harry și fiul lor Archie în conacul lor de 14 milioane de dolari din SUA, în Santa Barbara, SUA. Potrivit presei internaționale, prințul Harry își susține soția și nu crede nimic din cele notate de Samantha Markle în memoriul său.

Citește și: Meghan este înrudită cu Harry, conform arborelui ei genealogic

Meghan Markle si printul Harry se uita unul la celalalt cadrul unui eveniment regal

Pe de altă parte, într-un interviu pentru The Sun, Samantha Markle a declarat că sora sa vitregă ar putea să nu se simtă bine citind acele rânduri: "Nu știu dacă se va simți confortabil. Bineînțeles, sunt unele amănunte care îi vor displăcea. M-am bazat pe adevăr în această carte". 

Surse articol: Nzherald / TheDailyBeast / Express.co.uk

Sursa foto principală: Getty / Captură YouTube

Surse foto: Getty, Captura YouTube, Imgur

Articolul urmator
Oana Roman o acuză pe sora ei că nu și-a mai vizitat mama de peste șase luni. "Va urma Jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă"
Oana Roman o acuză pe sora ei că nu și-a mai vizitat mama de peste șase luni. "Va urma Jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă"
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.